Dilan Polat ve Engin Polat'a Hapis Cezası Talebi

Dilan Polat ve Engin Polat'a Hapis Cezası Talebi
İstanbul'un Çekmeköy ilçesinde yaşanan ve kara para aklama suçlamalarıyla gündeme gelen Engin Polat ve Dilan Polat çiftine, lüks sitedeki komşularıyla yaşadıkları bir park kavgası sonucu hapis cezası istendi. İşte detaylar:

Polat ailesinin ikamet ettiği lüks sitede, Engin Polat'ın doğum günü kutlamaları sırasında yaşanan bir olay, hukuki bir sürecin başlamasına neden oldu. Partiye gelen konuklar nedeniyle park sorunu yaşandığı ve bu durumun komşularla tartışmaya yol açtığı belirtildi.

Komşularından Metin A., aracını park edecek yer bulamadığı için sokak üzerine park etmek zorunda kaldı. Ancak bu durum, Polat ailesinin konuklarının çıkış yapmasını engellediği için anlaşmazlığa neden oldu. Tartışmanın büyümesi sonucunda taraflar arasında kavga çıktığı ve şikayetlerin ardı arkası kesilmediği bildirildi.

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, yaşanan bu olayla ilgili soruşturmayı tamamladı. Dilan ve Engin Polat'a, Metin A. ve eşi Esra A.'ya karşı işledikleri "hakaret", "yaralama" ve "tehdit" suçlarından dolayı hapis cezası istendi. Dilan Polat'a 8 yıl 4 ay, Engin Polat'a ise 11 yıl 4 ay hapis cezası talep edildi.

Savcılık, İstanbul Anadolu Adli Tıp Şube Müdürlüğü'nün verdiği rapora dayanarak Metin A.'nın yaralanmasının hafif nitelikte olduğunu belirtti. Ayrıca, Dilan Polat'ın kardeşi Sıla Doğu hakkında da takipsizlik kararı verildiği ve kesinleştiği ifade edildi.

Bu gelişme, Polat çiftinin kara para aklama ve vergi kaçırma gibi ciddi suçlamalarla birlikte, komşularıyla yaşadıkları park kavgası nedeniyle de hukuki sıkıntılarla karşı karşıya olduğunu gösterdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.