Survivor Aysun'u yıkan haber ne?

Survivor Aysun'u yıkan haber ne?
Survivor All Star 2024'den elenen Aysu Keskin, yarışmadan döndükten sonra aldığı üzücü haberle sarsıldı. Keskin, sosyal medya üzerinden takipçileriyle bu acı haberi paylaştı.

Survivor All Star 2024'te geçtiğimiz perşembe elenen son yarışmacılar arasında olan Aysu Keskin, döndükten sonra Instagram hesabından takipçilerine dikkat çeken bir mesaj paylaştı. Keskin, yakın arkadaşı Ersan Martin'in vefat ettiğini duyurdu.

Keskin'in mesajı şu şekildeydi: "Herkese merhabalar, Nasılsınız? Umarım herkes iyi ve her şey yolundadır. Bildiğiniz gibi bir süredir yarışmada olduğumdan dolayı haberim yoktu. Çıkar çıkmaz yine kötü bir haberle hayata döndüm. Yakın dostlarımdan biri olan sevgili arkadaşım 'Ersan Martin'in vefat ettiğini öğrendim. Buradan sevenlerine ve ailesine başsağlığı diliyorum. Çıkar çıkmaz böyle bir haber almak en çok korktuğum şeylerdendi ve başıma geldi, bu da benim sınavım sanırım. Daha güçlü ve iyi olacağım. Hayat kısa, her şey bizler için..."

Keskin, mesajının devamında takipçilerine teşekkür etti: "Sizlere teşekkür etmek istedim, beni çok mutlu ettiniz. Desteğiniz ve anlayışınız için çok teşekkürler, bunu en içten duygularımla söylüyorum... En kısa zamanda sizinleyim. Sağlıkla ve sevgiyle kalın."

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.