Survivor'da Acun Ilıcalı ile Ogeday neden tartıştı?

Survivor'da Acun Ilıcalı ile Ogeday neden tartıştı?
TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor All Star'ın son bölümünde Mavi takımın yaşadığı düşüş ve Ogeday'ın performansıyla ilgili Acun Ilıcalı ile yaşanan tartışma dikkat çekti.

Dokunulmazlık oyunlarında Mavi takımın yaşadığı başarısızlığın ardından Acun Ilıcalı, konseyde Ogeday'a sert eleştirilerde bulundu. Ilıcalı, takımın motivasyon eksikliği ve birbirlerine destek vermemesi konusunda sert ifadeler kullandı. Poyraz'ın ayrılmasının ardından takımın düşüş yaşadığını ve liderlik eksikliği olduğunu belirten Ilıcalı, özellikle Ogeday'ı hedef aldı.

Acun Ilıcalı'nın Sözleri Nelerdi?

Ilıcalı, konseyde şu ifadeleri kullandı: "Bu kez ilginç bir konseydeyiz. Fark yiyen bir takım gördüm ama şu duruma düşen bir takım az gördüm. Survivor'da kazanmak için hiçbir motivasyonu olmayan. Birbirine hiçbir şekilde destek vermeyen ve bugün itibariyle Survivor'da misyonunu tamamlamış bir takım görüyoruz. Poyraz olmayınca bu takımdan bir şey olmuyormuş diye anlıyorum. Bugün itibariyle görüşüm şu maalesef; Survivor'da bu takım misyonunu tamamladı. Ogeday zaten katkıda bulunmuyor."

Ogeday'ın Tepkisi Ne Oldu?

Ogeday, Acun Ilıcalı'nın eleştirilerine şu şekilde yanıt verdi: "Dört aydır elimden geleni yapıyorum ve hiç dört ay bunu bana demediniz. Bugün hiç olmadığım gibi bençte oturdum, sadece bir gün. Şu an bana ağır bir misyon yüklüyorsunuz."

Tartışmanın ardından Ogeday'ın performansı ve takımın durumuyla ilgili Survivor All Star izleyicileri tarafından tartışmalar sürüyor.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.