Mayıs ayı aile destek ödemeleri ne zaman yatacak?

Mayıs ayı aile destek ödemeleri ne zaman yatacak?
2024 Mayıs ayı aile destek ödemelerinin ne zaman hesaplara yatırılacağı, ihtiyaç sahibi vatandaşlar tarafından merak ediliyor.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, her ay belirli tarihlerde hanede kişi başına düşen aylık gelire göre aile destek ödemeleri yapmaktadır. Ödemelerin mayıs ayında hangi günlerde yapılacağı ise önemli bir soru işareti olarak duruyor. Peki, mayıs ayı aile destek ödemeleri yattı mı, ne zaman yatacak?

Mayıs ayı aile destek ödemelerinin hesaplara yatırılacağı tarihler vatandaşların gündemine yerleşti. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından yapılan ödemeler, ailelerin ihtiyaçlarına göre belirlenmektedir. Mayıs ayı ödemeleri için geri sayım başladı. Peki, mayıs ayı aile destek ödemeleri yattı mı, ne zaman yatacak?

Aile Destek Programı kapsamında yapılacak olan ödemeler, hanede kişi başına düşen aylık gelire göre belirlenmektedir. Mayıs ayı aile destek ödemelerinin, ayın 15'i ile 31'i arasında yapılması beklenmektedir. Bu tarihler arasında ödemelerin hesaplara yatması planlanmaktadır.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.