Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusuna öyle bir teklif geldi ki...

Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusuna öyle bir teklif geldi ki...
Fenerbahçe'nin genç yıldızı Ferdi Kadıoğlu, uluslararası platformda dikkat çekici performansıyla dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor.

Sarı-lacivertli formayla gösterdiği etkileyici performansıyla Avrupa'nın dev kulüplerinin radarına giren Ferdi, transfer spekülasyonlarının odağında yer alıyor.

İTALYAN DEVLERİNİN İLGİSİ

Fenerbahçe'nin başarılı oyuncusu Ferdi Kadıoğlu, Inter, Napoli ve Roma gibi İtalyan devlerinin radarında yer alıyor. Performansıyla göz dolduran genç futbolcunun, Avrupa'daki kariyerine devam etme isteği, bu dev kulüplerin dikkatini çekmeye devam ediyor.

MARSİLYA'DAN KOMİK TEKLİF

Son olarak, Fransız Ligue 1 ekiplerinden Marsilya'nın da Ferdi Kadıoğlu'na talip olduğu öne sürüldü. Ancak Marsilya'nın yaptığı teklif, Fenerbahçe'nin beklentileriyle oldukça uyuşmuyor. Fransız basınına göre Marsilya, genç yeteneği 10 milyon euro karşılığında transfer etmeyi önerdi. Ancak Fenerbahçe'nin Ferdi için beklediği bonservis bedeli ise 30 milyon Euro seviyesinde bulunuyor.

Ferdi Kadıoğlu'nun bu sezonki performansı oldukça etkileyici. Fenerbahçe formasıyla 41 maça çıkan genç oyuncu, 3 gol atıp 4 asist yaparak toplamda 7 gole direkt katkı sağladı. Henüz 24 yaşında olan ve 2026 yılına kadar Fenerbahçe ile sözleşmesi bulunan Ferdi'nin güncel piyasa değeri ise 20 milyon euro olarak gösteriliyor.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.