TRT 1'in o dizisi final yapıyor!

TRT 1'in o dizisi final yapıyor!
Televizyon ekranlarında yaz sezonunun yaklaşmasıyla beraber dizi yapımlarının akıbetleri netleşmeye başladı. Son olarak Kül Masalı dizisi, final kararı alınan yapımlar arasına katıldı.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Gökhan Alkan, Sevda Erginci ve Başak Gümülcinelioğlu gibi başarılı isimlerin kadrosunda yer aldığı dizi, istenilen başarıyı yakalayamadı. Toplamda 10 bölüm süren ve yönetmen koltuğunda Metin Balekoğlu'nun bulunduğu Kül Masalı, 7. bölümüyle ekrana gelmiş ve 10. bölümle ekran macerasını noktalayacak.

Kül Masalı'nın konusu ise Türkiye'nin köklü ailelerinden Giraylı ailesinin veliahtı Arat Giraylı (Gökhan Alkan) ile yoksul bir geçmişi olan Özge (Sevda Erginci) arasındaki gizemli aşk hikayesine odaklanıyor. Arat'ın ailesinin konaklarına gelin olarak giren Özge, burada bir aşk masalından öte, entrikalarla dolu bir dünyanın içine çekiliyor. Kocasının geçmişinden gelen öfke patlamaları, Özge'nin kız kardeşi Behiye'nin (Gizem Güneş) zenginlik hırsı ve Arat'ın şüpheli ölümüyle ilgili sırlar, Özge'nin yaşamını karmaşık bir hal almasına neden oluyor.

TRT 1'in yeni dizisi Kül Masalı, seyircileriyle buluştuğu kısa süre içinde önemli bir konuya değinerek sona erişecek. Dizinin finali, izleyicilerin merakla beklediği gelişmelerle sona erecek ve karakterlerin hikayeleri tatmin edici bir şekilde son bulacak.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.