Turgut Altınok'un Mal Varlığı Açıklaması: "Hepsi Allah'ın!"

Turgut Altınok'un Mal Varlığı Açıklaması: "Hepsi Allah'ın!"
Altınok, "Mal bizim değil Allah'ın, hepsi Allah'ın, biz emanetçiyiz" şeklinde ilginç bir açıklama yaptı.

Ankara'nın gündemine bomba gibi düşen bir açıklama, Cumhur İttifakı'nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok'tan geldi. Habertürk televizyonunda katıldığı programda mal varlığıyla ilgili sorulan bir soruya verdiği cevap, dikkatleri üzerine çekti.

Altınok'un bu sözleri, rakibi Mansur Yavaş'ın mal varlığını açıklaması sonrasında yapılan bir soru üzerine geldi. Ancak Altınok, kişisel mal varlığına dair herhangi bir beyanda bulunmadı ve bunun seçim kampanyasında olumsuz etkisi olup olmayacağına dair bir yorum yapmadı.

Altınok, geçmişte aday olduğu bir seçimde bir gazetenin "Ankara'nın en zengin belediye başkanı" şeklindeki manşetini hatırlatarak, mal varlığının Allah'a ait olduğunu ve kendilerinin sadece emanetçi olduklarını belirtti. Ayrıca, belediye başkanlığı dönemi öncesindeki mal varlığını açıkladı ve göreve geldikten sonra herhangi bir mal varlığı kazanmadığını belirtti.

Altınok, sözlerine devam ederek, 20 yıldır görev yaptığı belediyeden hiçbir şekilde maddi destek almadığını ve ailesinin de bu durumu desteklediğini dile getirdi. Ayrıca, "Londra'da evim falan yok" diyerek, mal varlığının Türkiye sınırları içinde olduğunu vurguladı.

Ancak, Altınok'un mal varlığını ne zaman açıklayacağına dair net bir tarih vermedi ve kişisel olarak istediği zaman açıklayacağını ifade etti.

Bu açıklamalar, Ankara'da seçim atmosferini daha da hareketlendirecek gibi görünüyor. Turgut Altınok'un mal varlığı konusundaki bu sıra dışı yaklaşımı, seçim sürecinde tartışmaları ve merakı artırabilir. (HABER MERKEZİ)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.