Ağrı'da öğretmen, imam ve muhtar el ele verdi, okulun yüzü değişti
Ağrı merkeze bağlı Gümüşyazı köyünde öğretmen Abdullah Bilici, imam Zeki Tahsin Beyaz ve muhtar Esim Bulan'ın ortak çalışmasıyla yenilenen ilkokul, öğrencilerini yeni eğitim-öğretim yılında daha düzenli ve renkli bir ortamda karşıladı.
Haberin Özeti
- • Ağrı’nın Gümüşyazı köyünde öğretmen, imam ve muhtar el ele vererek ilkokulu baştan sona yeniledi.
- • Okulun bakım ve boyası yapılırken bahçeye oyun alanları, fidanlar, akıl ve zekâ oyunları ile mini kütüphane kazandırıldı.
- • İl Millî Eğitim Müdürü Abdulhaluk Çakan okulu ziyaret ederek çalışmaları inceleyip emeği geçenlere teşekkür etti.
Çakan çalışmaları yerinde inceledi
Ağrı İl Millî Eğitim Müdürü Abdulhaluk Çakan da İl Millî Eğitim Müdür Yardımcısı Edip Erdoğan ile birlikte Gümüşyazı İlkokulu’nu ziyaret ederek yapılan çalışmaları inceledi.
Okulun sınıflarını ve bahçesini gezen Çakan, gerçekleştirilen düzenlemeler hakkında bilgi aldı. Öğrencilerle de bir araya gelen Çakan, çocuklarla sohbet ederek çeşitli hediyeler verdi.
Okulun yenilenmesi için ortaya konulan ortak çalışmaya dikkat çeken Çakan, öğretmen Abdullah Bilici, imam Zeki Tahsin Beyaz ve muhtar Esim Bulan’a teşekkür etti.
Özel Haber
Bakmadan Geçme
Patnos’ta fırıncıların mesaisi gün doğmadan başlıyor
Taşlıçay’da otogar projesinde son beton döküldü
Ağrı Hayvan Borsası’nda şap alarmı! Hayvancılığın başkentinde borsa boşaldı
Ağrı’da trafiğe kayıtlı araç sayısı 38 bin 866’ya ulaştı
Ağrı’da besicilik kapasitesi artırılıyor
Ağrı İl Göç İdaresi’nde erişilebilirlik denetimi yapıldı