Ağrı'da öğretmen, imam ve muhtar el ele verdi, okulun yüzü değişti
Ağrı merkeze bağlı Gümüşyazı köyünde öğretmen Abdullah Bilici, imam Zeki Tahsin Beyaz ve muhtar Esim Bulan'ın ortak çalışmasıyla yenilenen ilkokul, öğrencilerini yeni eğitim-öğretim yılında daha düzenli ve renkli bir ortamda karşıladı.
Haberin Özeti
- • Ağrı’nın Gümüşyazı köyünde öğretmen, imam ve muhtar el ele vererek ilkokulu baştan sona yeniledi.
- • Okulun bakım ve boyası yapılırken bahçeye oyun alanları, fidanlar, akıl ve zekâ oyunları ile mini kütüphane kazandırıldı.
- • İl Millî Eğitim Müdürü Abdulhaluk Çakan okulu ziyaret ederek çalışmaları inceleyip emeği geçenlere teşekkür etti.
Çakan, “Gümüşyazı İlkokulumuzda öğretmenimiz, imamımız ve muhtarımızın iş birliğiyle güzel bir çalışma yapılmış. Okulumuzun bakım ve onarımı gerçekleştirilmiş, bahçesi düzenlenmiş, yöresel oyun alanları oluşturulmuş ve fidanlar dikilmiş. Öğrencilerimiz için akıl ve zekâ oyunları alınmış, mini kütüphane oluşturulmuş. Burada yapılan her çalışma, çocuklarımızın daha iyi şartlarda eğitim görmesi için ortaya konulan bir emektir.” ifadelerini kullandı.
Özel Haber
Bakmadan Geçme
50 Santim Kar Çatıya Kaç Ton Yük Bindirir? Ağrı İçin Hesapladık: 10 Otomobil Ağırlığında
Ağrı'da Su 100 Derecede Kaynamıyor: 1.640 Metrede Yaşamanın 7 Şaşırtıcı Etkisi
Ağrı Dağı Kaç Kilometreden Görünür? Hesapladık: Doğubayazıt'tan Bakınca Dolunayın 15 Katı
Ağrı'da Cumartesiden İtibaren Güneş 17.00'den Önce Batacak: Tam 63 Gün Sürecek
Ağrı Tutak ve Patnos'ta Spor Yatırımları! Yeni Tesisler Yapılıyor
Ağrı Neredeyse Her Saat Bir Kişi Kaybediyor: 14 Yılda 64 Bin Nüfus Eridi