Survivor Birleşme Partisi Ne Zaman 2024? Survivor Birleşme Partisi Nedir?

Survivor Birleşme Partisi Ne Zaman 2024? Survivor Birleşme Partisi Nedir?
SURVİVOR BİRLEŞME PARTİSİ TARİHİ 2024 ACUN ILICALI RESMEN AÇIKLADI: Survivor Birleşme Partisi Ne Zaman 2024? Survivor Birleşme Partisi Nedir?

Survivor All Star 2024 Birleşme Partisi Tarihi Açıklandı: Ne Zaman?

Survivor Birleşme Partisi Nedir ve Nasıl Gerçekleşecek?

TV8 ekranlarının sevilen ve izlenme rekorları kıran programı Survivor All Star 2024, 1 Ocak 2024 tarihinde başlayarak izleyicileri ekran başına kilitlemeyi başardı. Bu yılın mücadele dolu Survivor sezonunda, yarışmacılar final biletini kapmak için büyük bir çaba sarf ediyorlar.

Survivor All Star 2024'ün yaklaşan birleşme partisi heyecanıyla Acun Ilıcalı tarafından yapılan açıklama ile resmen tarih belli oldu. Survivor birleşme partisi, 21 Nisan Pazar günü gerçekleşecek. Acun Ilıcalı, bu özel etkinlik için yarışmacılara mesaj hakkı vererek bayramı da içine alan bir iletişim ödülü sunacaklarını belirtti.

Survivor birleşme partisi, yarışmanın kritik bir noktasını oluşturuyor. Bu etkinlikte, Kırmızı ve Mavi takımların yarışmacıları tek bir adada bir araya gelerek yeni bir döneme geçiş yapıyorlar. Artık bireysel mücadelelerin ön plana çıkacağı bir aşamaya geçiş yapılıyor. Survivor severler, bu heyecan dolu anları merakla bekliyorlar.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum