Simurg Sarsılmaz Çok Sinirlendi: Mal Oğlu Mallar

Simurg Sarsılmaz Çok Sinirlendi: Mal Oğlu Mallar
Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde, Kaynartepe Mahallesi muhtarlığına aday olan ve daha sonra tehditler nedeniyle adaylıktan çekilen Simurg Sarsılmaz, kendisiyle ilgili haberin yayınlanmasından dolayı büyük öfke yaşadı.

Haberde, Simurg Sarsılmaz'ın estetiksiz bir fotoğrafı kullanılmıştı. Simurg Sarsılmaz, bu habere tepki göstererek "mal oğlu mallar" ifadesini kullandı. İşte detaylar...

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde tanınmış bir model olan Simurg Sarsılmaz, bir süre önce muhtarlık için adaylık kararı almıştı. Ancak tehditlerle karşılaşması üzerine adaylıktan çekilmek zorunda kalmıştı.

Simurg Sarsılmaz'ın adaylık kararı, Diyarbakır'da tek kadın muhtarın görev yaptığı bir döneme denk gelmesi nedeniyle büyük ilgi çekmişti. Muhtar adayları arasında model bir kadının yer alması, dikkatleri üzerine çekmişti.

Simurg Sarsılmaz, yerel firmaların reklam yüzü olarak da çalışan bir modeldi ve güzelliği ile tanınıyordu. Sosyal medyada da popüler olan Simurg Sarsılmaz'ın adaylık kararı, beğeniyle karşılanmış ve bazı esprilere konu olmuştu.

Ancak son olarak, Simurg Sarsılmaz'ın geçmişte çekilmiş bir fotoğrafı yayınlandı. Bu fotoğrafta Simurg Sarsılmaz'ın estetiksiz hali gözler önüne serildi. Simurg Sarsılmaz, bu duruma büyük bir tepki gösterdi ve "mal oğlu mallar" ifadesini kullandı. Kendisinin fotoğrafını zaten paylaştığını belirterek, fotoğrafın sıradan bir şeymiş gibi sunulmasına tepki gösterdi.

Simurg Sarsılmaz'ın tepkisi, haberin yayınlandığı saatlerde sosyal medyada geniş yankı uyandırdı. Simurg Sarsılmaz, popülerliği ve tarzıyla tanınan bir isim olması nedeniyle haber büyük ilgi gördü.

(HABER MERKEZİ)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.