Sandık Kokusu 18 Bölüm İzle Full Tek Parça KESİNTİSİZ! Sandık Kokusu Son Bölüm İzle Youtube

Sandık Kokusu 18 Bölüm İzle Full Tek Parça KESİNTİSİZ! Sandık Kokusu Son Bölüm İzle Youtube
SANDIK KOKUSU 18. BÖLÜM CANLI İZLE SHOW TV: Sandık Kokusu 18 Bölüm İzle Full Tek Parça KESİNTİSİZ! Sandık Kokusu Son Bölüm İzle Youtube

Sandık Kokusu 18. Bölüm İzle: Show TV Canlı Yayını ve Özeti

Sandık Kokusu'nun Son Bölümünde Neler Yaşandı?

Show TV'nin çarşamba dizilerinden olan Sandık Kokusu'nun 18. bölümü izleyicilerle buluştu. Başrollerinde Özge Özpirinçci, Uğur Yücel, Demet Akbağ, Metin Akdülger, Necip Memili gibi önemli isimlerin yer aldığı dizi, yeni bölümünde heyecanı doruk noktasına çıkardı. Hasan'ın Atilla'nın kararlılığını anlamasıyla Mert, babasıyla yüzleşmeye girişirken büyük bir şaşkınlık yaşadı.

Sandık Kokusu'nun 18. bölümünde, Atilla'nın Lale'ye boşanma sürecini başlatacağını söylemesiyle dikkat çekici gelişmeler yaşandı. Lale'nin tepkisi ise merak konusu oldu. Hasan'ın Mert'e babalıkla ilgili önemli adımlar atması ve Mafya işlerinden tamamen uzaklaşan Atilla'nın yeni bir işe girişmesi, dizinin atmosferini değiştiren detaylar arasındaydı.

Irmak'ın bilgisayarla ilgili gizemli bir durumu çözmeye çalışması ve yeni komşunun kim olacağına dair heyecan verici ipuçları da yeni bölümdeki öne çıkan konular arasındaydı. Sandık Kokusu, 17 Nisan Çarşamba akşamı saat 20.00'de Show TV'de izleyicilerle buluştu ve çekişmelerle dolu yeni gelişmelerle ekranları başında bekleyenleri heyecanlandırdı.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.