Müslüm Gürses hayranlarına müjde!

Müslüm Gürses hayranlarına müjde!
Arabesk müziğin efsane ismi, hayranları tarafından "Müslüm Baba" olarak sevgiyle anılan Müslüm Gürses'in ölümünün 11. yılında sürpriz bir müjde hayranlarını heyecanlandırdı.

Gürses'in müzik şirketi Elenor Müzik, sanatçının daha önce hiç duyulmamış yeni şarkılarını içeren bir albüm hazırlığında olduğunu duyurdu.

Özenle saklanan şarkılar, "Tozlu Raflar" adını taşıyan albümde bir araya getirildi. Altı şarkıdan oluşan bu özel albüm, 18 Nisan'da müzikseverlerle buluşacak. Şarkıların isimleri ise yakın bir zamanda açıklanacak.

Müslüm Gürses, kariyeri boyunca birçok unutulmaz şarkıya imza atmış ve Arabesk müziğin kalbinde taht kurmuş bir sanatçıydı. 2000'li yıllarda ise Teoman'dan Asya'ya kadar popüler isimlerin şarkılarını yorumlayarak geniş bir dinleyici kitlesine ulaşmıştı.

2012 yılında geçirdiği bypass ameliyatı sonrasında sağlık sorunları yaşayan ve akciğer ile kalp yetmezliği teşhisi konulan Müslüm Gürses, yoğun bakıma alınmış ve 3 Mart 2013 tarihinde aramızdan ayrılmıştı. Ancak unutulmaz sanatçının eserleri ve mirası hala hayranlarının kalbinde yaşamaya devam ediyor.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.