Şehmus Özer Kimdir? Şehmus Özer Neden Öldü? Şehmus Öer Ölüm Sebebi

Şehmus Özer Kimdir? Şehmus Özer Neden Öldü? Şehmus Öer Ölüm Sebebi
Şehmus Özer Kimdir? Şehmus Özer Neden Öldü? Şehmus Öer Ölüm Sebebi

Şehmus Özer'in Ardında Bıraktığı Boşluk: Unutulmaz Futbol Kariyeri

Şehmus Özer'in Ölümü ve Kariyeri

Futbol dünyasının acı bir kaybı yaşandı: Amed Sportif'in deneyimli oyuncusu Şehmus Özer, geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti. Kulüp, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, 2 gün boyunca kayıp olan ve haber alınamayan deneyimli oyuncunun kaza sonucu vefat ettiğini duyurdu. Malatya'dan Mardin'e dönerken aracının uçuruma yuvarlandığı belirtildi.

Nurullah Eden'in Açıklaması

Kulüp Başkanı Nurullah Eden, NTV Spor'a yaptığı açıklamada, "Oyuncumuzdan haber alamıyorduk, antrenmana gelmedi. Aramalara başladık ve kaza yaptığını öğrendik. Dün gece Malatya'da arkadaşlarından ayrıldı, dönerken Elazığ'da uçurumdan aşağı uçmuş. Çok üzgünüz" dedi.

TFF Maçı Erteledi

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Şehmus Özer'in ölümü üzerine Amed Sportif'in yarın Gençlerbirliği ile oynaması gereken Ziraat Türkiye Kupası maçını erteledi.

Şehmus Özer Kimdir?

36 yaşındaki tecrübeli futbolcu, futbol kariyerinde Malatyaspor, Kayserispor, Gümüşhanespor, Mardinspor, Karşıyaka, Altay, Mersin İdmanyurdu, Akhisar Belediyespor, Şanlıurfaspor, Altay gibi takımlarda forma giymişti. 2014 yılından beri ise Amed Sportif'te mücadele ediyordu.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.