Korkma Ben Yanındayım dizisi final mi yapıyor?

Korkma Ben Yanındayım dizisi final mi yapıyor?
NOW TV ekranlarında seyircileri ekran başına kilitleyen "Korkma Ben Yanındayım" dizisi, son bölümleriyle izleyicileri heyecanlandırmaya devam ediyor.

Diziyle ilgili ortaya atılan final iddiaları seyircileri üzmüştü. NOW TV kaynakları, bu iddialara açıklık getirdi.

Dizinin yapım ekibi ve kaynakları, "Korkma Ben Yanındayım" dizisinin final yapmadığını ve yerine zaman atlaması yapılarak senaryoda değişikliğe gidildiğini belirtti. Bu gelişmeyle birlikte, dizinin yeni bölümleri haziran ayına kadar devam edecek ve Eylül ayında yeni sezon bölümleriyle ekrana gelecek.

"Korkma Ben Yanındayım" dizisi, genç bir çiftin beklenmedik bir hamilelikle nasıl mücadele ettiğini ve bu durumun aileleri üzerindeki etkilerini konu alıyor. Şevket Çoruh, Günay Karacaoğlu, Murat Aygen, Nilsu Berfin Aktaş, Didem Balçın, Eren Ören, Serhat Özcan gibi başarılı oyuncuların performanslarıyla dikkat çeken dizi, izleyicilerden büyük ilgi görüyor.

Dizinin 2. sezonuyla ilgili henüz resmi bir duyuru yapılmamış olsa da, yapımcılar haziran ayına kadar yeni bölümlerle ekranlarda olacaklarını açıkladı. Seyirciler, dizinin heyecan dolu hikayesini ve karakterlerini yakından takip etmeye devam ediyor.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.