Duyanlar inanamıyor! Buğra Gülsoy'un ilk eşi bakın kimmiş... Buğra Gülsoy'un ilk eşi kim?

Duyanlar inanamıyor! Buğra Gülsoy'un ilk eşi bakın kimmiş... Buğra Gülsoy'un ilk eşi kim?
Buğra Gülsoy'un ilk eşi kim? Duyanlar inanamıyor! Buğra Gülsoy'un ilk eşi bakın kimmiş...

Ünlü oyuncu Buğra Gülsoy'un özel hayatındaki sürprizler, hayranlarını şaşırtmaya devam ediyor. Gülsoy'un Bahar dizisinde canlandırdığı Evren karakteriyle tanınırken, gerçek hayatındaki evlilikleri ve ilişkileri de dikkat çekiyor. Gülsoy'un ilk eşi kim ve evlilikleri nasıl gelişti? Buğra Gülsoy'un özel hayatıyla ilgili merak edilenler...

Buğra Gülsoy'un Evlilikleri ve Çocukları

Buğra Gülsoy, 2011 yılında Burcu Kara ile evlenerek ilk evliliğini gerçekleştirdi. Ancak, çift 2012'de boşanma kararı aldı ve yollarını ayırdı. Gülsoy, 2018 yılında Nilüfer Gürbüz ile ikinci evliliğini yaptı ve bu evlilikten Cem adında bir oğlu oldu. Ancak, 2023'te anlaşmalı olarak boşandılar.

Buğra Gülsoy'un ilk eşi olarak bilinen Burcu Kara, Ankara doğumlu bir film oyuncusudur. Eğitimini Mimarlık bölümünde tamamlayan Kara, tiyatro ve sinema alanlarında da faaliyet göstermiştir. Oyunculuk kariyerinde birçok projede yer alan Kara, sinema ve dizi dünyasında tanınan bir isimdir.

Buğra Gülsoy'un evlilikleri ve özel hayatı, hem magazin hem de oyunculuğuyla ilgi çeken bir konu olmaya devam ediyor. Gülsoy'un son olarak 2022 yapımı Dünyayla Benim Aramda dizisindeki performansı da dikkat çekmişti.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.