Bir Cumhuriyet Şarkısı filminin kadrosunda kimler var, ne zaman vizyona girecek?

Bir Cumhuriyet Şarkısı filminin kadrosunda kimler var, ne zaman vizyona girecek?
Türk sinemasının merakla beklenen yapımı "Bir Cumhuriyet Şarkısı"ndan setten ilk kareler yayınlandı.

1930'lu yıllarda Türkiye'nin genç Cumhuriyet dönemini anlatacak olan film, yönetmen Yağız Alp Akaydın yönetiminde hazırlıklarını sürdürüyor.

Başrollerinde Salih Bademci, Ertan Saban, Ahmet R. Şungar, Birce Akalay, Melis Sezen gibi isimlerin yer aldığı "Bir Cumhuriyet Şarkısı" filminin çekimlerine başlandı. Setten paylaşılan ilk fotoğraflarla birlikte, filmin atmosferi ve karakterleri sinemaseverlerle buluşmaya başladı.

KADROSUNDA KİMLER VAR?

Filmin kadrosunda Salih Bademci, Ertan Saban, Ahmet R. Şungar, Birce Akalay, Melis Sezen, Şifanur Gül, Mehmet Özgür, Emre Karayel, Bensu Soral ve Okan Yalabık gibi deneyimli oyuncular yer alıyor. Özellikle Salih Bademci'nin "Ahmet Adnan Saygun" ve Ertan Saban'ın "Mustafa Kemal Atatürk" karakterlerine hayat vereceği film, 1930'lu yılların Türkiye'sindeki müzik ve kültür atmosferini beyaz perdeye taşıyacak.

NE ZAMAN VİZYONA GİRECEK?

"Bir Cumhuriyet Şarkısı" filminin vizyon tarihi olarak 29 Ekim planlanıyor. Bu tarih, Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun yıldönümü olan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'na denk geliyor. Filmin seyirciyle buluşacağı bu özel tarih, Türk sineması için de anlamlı bir başlangıç olacak.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.