Eleşkirt Devlet Hastanesi'nde modern sterilizasyon ünitesi hizmete açıldı
Eleşkirt Devlet Hastanesi'nde yapımı tamamlanan modern sterilizasyon ünitesi düzenlenen törenle hizmete girerken, sağlık yöneticileri hastanede incelemelerde bulundu.
Haberin Özeti
- • Eleşkirt Devlet Hastanesi’nde yapımı tamamlanan modern sterilizasyon ünitesi düzenlenen törenle hizmete açıldı. Açılışa Eleşkirt Kaymakamı Ömer Saygılı ile Ağrı İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Acu katıldı. Program kapsamında hastane birimleri incelenirken, tedavi gören vatandaşlar da ziyaret edildi.
Ağrı İl Sağlık Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:
“Eleşkirt Kaymakamı Sayın Ömer Saygılı, İl Sağlık Müdürümüz Dr. Mehmet Acu ve yönetim ekibi Eleşkirt İlçe Devlet Hastanesi’ni ziyaret ederek hastanede yapımı tamamlanan modern sterilizasyon ünitesinin açılışını gerçekleştirdi. Hastanenin hizmet kalitesini ve enfeksiyon kontrol standartlarını en üst seviyeye taşıyacak olan yeni sterilizasyon ünitesi, düzenlenen kurdele kesim merasimiyle hizmete girdi.”
Bakmadan Geçme
Ağrı İl Sağlık Müdürü Acu sahadan ayrılmıyor! Bu kez Boztoprak Köyü’ndeydi
Ağrı’dan İstanbul’a sağlıklı gitti, acı haberi geldi
Tutak’ta üzerine elektrik direği düşen vatandaş yaşamını yitirdi
Ağrı’da çiftçinin gelecek yıl umudu torbalarda saklanıyor
Diyadin’de sıkı denetim devam ediyor
Taşlıçay’a değer katacak balık üretim tesisi şekillenmeye başladı