Atık malzemeler öğrencilerin elinde sevgi yuvasına dönüştü
Ağrı Dağı Anadolu Lisesi öğrencileri, geri dönüştürülebilir atık malzemeleri kullanarak sokak hayvanları için yuva ve mama kapları üreterek hem çevreye hem de can dostlara umut oldu.
Haberin Özeti
- • Ağrı Dağı Anadolu Lisesi öğrencileri, “Sokak Dostları” projesi kapsamında atık malzemeleri kullanarak sokak hayvanları için yuva ve mama kapları üretti. Öğrencilerin hazırladığı ürünler, kent genelinde ihtiyaç duyulan noktalara yerleştirilecek. Proje, hem geri dönüşüm bilincini artırmayı hem de sokak hayvanlarının yaşam koşullarına katkı sağlamayı amaçlıyor.
Öğrenciler hem üretti hem farkındalık oluşturdu
Projeye katılan öğrenciler, hazırladıkları yuvaların ve mama kaplarının sokak hayvanlarının yaşamını kolaylaştıracak olmasından dolayı büyük mutluluk duyduklarını ifade etti. Üretim sürecinde takım çalışması, sorumluluk alma ve toplumsal duyarlılık gibi değerleri de deneyimleme fırsatı bulan öğrenciler, benzer sosyal projelerde yer almaya devam etmek istediklerini belirtti.
Bakmadan Geçme
Gülistan Doku soruşturmasında yeni gelişme: Başsavcılıklar yeni delilleri açıkladı
Ağrı'da tarihi yolculuğun ilk kafilesi döndü: 320 öğrenci unutulmaz anılarla kente ulaştı
Ağrı'da sporun altın yılı yaşanıyor
Patnos'ta motosiklet otomobile çarptı: Direksiyon eğitmeni yaralandı
Ağrı'da 5 saat içinde 4 deprem meydana geldi
Tutak'ta Kaymakam Ahmet Coşkun vatandaşlarla bir araya geldi