• Haberler
  • Ağrı
  • Ağaçlara zarar verenlere en güzel cevap çocuklardan geldi

Ağaçlara zarar verenlere en güzel cevap çocuklardan geldi

Patnos'ta iki çocuk, sokaklardaki ağaçları kendi elleriyle sulayarak hem çevre duyarlılığı örneği sergiledi hem de ağaçlara zarar verenlere ders niteliğinde anlamlı bir mesaj verdi.

WhatsApp

AĞRI KARAKÖSE HABER WhatsApp Kanalını Takip Et

En güncel haberler için bizi WhatsApp kanalımızdan takip edin!

WhatsApp TAKİP ET

Haberin Özeti

  • Patnos’ta iki çocuk, sıcak yaz günlerinde sokaklardaki ağaçları kendi imkanlarıyla sulayarak çevre duyarlılığı örneği sergiledi.
  • Bu anlamlı davranış, vatandaşlardan büyük beğeni toplarken, ağaçlara zarar verenlere de ders niteliğinde anlamlı bir mesaj verdi.
  • Patnos Belediye Başkanı Abdulhalik Taşkın çocuklara teşekkür ederek duyarlılıklarını takdir etti; belediye desteğinin süreceği vurgulandı.

Patnos’ta çevre bilinciyle hareket eden çocuklar, sıcak yaz günlerinde sokaklardaki ağaçları kendi imkanlarıyla sulayarak takdir toplayan bir davranışa imza attı. Doğaya sahip çıkan miniklerin bu anlamlı çalışması, vatandaşların da beğenisini kazandı.

Ağaçların bakımına katkı sunmak amacıyla ellerine su bidonlarını alan çocuklar, ilçe genelindeki yeşil alanlarda bulunan ağaçlara can suyu verdi. Geleceğin çevre dostu bireyleri olarak örnek gösterilen çocukların duyarlılığı, doğa sevgisinin küçük yaşlarda kazanılmasının önemini bir kez daha ortaya koydu.

Patnos Belediye Başkanı Abdulhalik Taşkın, çocuklarla bir araya gelerek gösterdikleri duyarlılıktan dolayı teşekkür etti. Çocukların memleketlerine ve doğaya sahip çıkmasının kendilerini mutlu ettiğini belirten Taşkın, onların bu davranışının geleceğe dair umutları artırdığını ifade etti.

Başkan Taşkın yaptığı açıklamada, “Bugün yürekleri kendilerinden de büyük olan, sokaklarımızdaki ağaçlara kendi elleriyle can suyu veren o güzel evlatlarımızla kucaklaştık. Onların memleketin toprağına, fidanına sahip çıkan o masumiyetleri, geleceğe dair umutlarımızı bir kat daha artırdı. Doğayı seven, memleketine şefkatle sarılan bu koca yürekli yavrularımıza yürekten teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız çocuklar” dedi.

Patnos Belediyesi yetkilileri de çevre bilincinin yaygınlaştırılması adına çocukların bu tür duyarlı davranışlarının desteklenmeye devam edeceğini belirterek, yeşil alanların korunması ve geliştirilmesi konusunda çalışmaların sürdüğünü kaydetti.

Ağaçlara zarar verenlere en güzel cevap çocuklardan geldi

Karaköse Haber - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!
Özel Haber

Bakmadan Geçme