Zuhal Topal'la Yemekteyiz Handan Durak Kimdir? İnstagram Hesabı

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Handan Durak Kimdir? İnstagram Hesabı
Zuhal Topal'la Yemekteyiz Handan Durak Kimdir? İnstagram Hesabı Nedir? Cevapları ve Çok Daha Fazlası Haberimizde...

"Zuhal Topal'la Yemekteyiz" programının ilgi çeken yarışmacılarından biri olan Handan Durak, programın merakla takip edilen isimlerinden biri haline geldi. Peki, Handan Durak kimdir ve nasıl bir hayat sürüyor?

Handan Durak, Erzincanlı bir kadın olarak "Zuhal Topal'la Yemekteyiz" yarışmasına katılan ve diğer yarışmacılarla rekabet eden bir isimdir. Akrep burcu olan Handan, 24 yıldır evli ve üç çocuk annesidir. Oğlu Ömer 22 yaşında, kızı Zeynep 13 yaşında ve Alpaslan ise 7 yaşındadır. Mutlu bir aile hayatı sürdüren Handan, programdaki performansıyla izleyicilerin ilgisini çekmeyi başarmıştır.

Yarışmaya katılmadan önce, Handan Durak hazırladığı menüyü arkadaşları üzerinde deneyerek kendine olan güvenini ortaya koymuştur. Tam donanımlı bir şekilde yarışmaya katılan Handan, yemeklerinin lezzeti ve sunumuyla diğer yarışmacılara meydan okumuştur. Ancak, aşçı rakibi Ufuk'un sert bir yorumuyla karşılaşması beklenmedik bir tartışmanın yaşanmasına sebep olmuştur.

Handan Durak'ın yarışmadaki performansı kadar kıyafet seçimi de izleyicilerin dikkatini çekmiştir. Kıyafeti, bazı izleyiciler tarafından "karışık" olarak yorumlanmış ve tartışmalara neden olmuştur. Handan, yarışmada büyük ödül olan 75 bin TL'lik ödül için mücadele etmektedir. Ancak, henüz yarışmadaki performansı ve aldığı puanlar netlik kazanmamıştır.

"Zuhal Topal'la Yemekteyiz" programında adından söz ettiren Handan Durak, izleyicilerin merakla takip ettiği bir yarışmacıdır. Kendisiyle ilgili daha fazla bilgiye ve yarışmadaki performansına programı izleyerek ulaşabilirsiniz. (HABER MERKEZİ)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.