YALI ÇAPKINI 66. BÖLÜM SON FRAGMAN CANLI İZLE! Yalı Çapkını 66. bölüm fragmanı

YALI ÇAPKINI 66. BÖLÜM SON FRAGMAN CANLI İZLE! Yalı Çapkını 66. bölüm fragmanı
YALI ÇAPKINI 66. BÖLÜM SON FRAGMAN CANLI İZLE! Yalı Çapkını 66. bölüm fragmanı

Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in başrollerini paylaştığı Yalı Çapkını dizisi, her cuma akşamı seyircileri ekran başına kilitlemeyi başarıyor. Her hafta yeni bir heyecanla dolu olan dizi, Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in başarılı performanslarıyla izlenme rekorları kırıyor. Yalı Çapkını'nın her yeni bölümü büyük bir merakla beklenirken, cuma günleri adeta bir bayram havasında geçiyor.

YALI ÇAPKINI 66. BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Hattuç'un yalıya gelişi, evin düzenini kökten değiştireceğin işaretidir. Halis Ağa'nın arkasında durduğu Hattuç, otoritesini hissettirmeye başlar ve ev halkını endişeye sevk eder. Öte yandan, Doktor'dan öğrendiği bir şey İfakat'ı derinden sarsar ve önemli bir karar vermek zorunda kalır. Evdeki kına hazırlıkları sürerken, Ferit saldırı ihtimaline karşı güvenlik önlemlerini artırmak ister ve endişeleri boşa çıkmaz. Şirkette gücünü yeniden sağlamlaştırmak isteyen Orhan ise cesur adımlar atmaktan çekinmez. Bu arada, Pelin ile Kaya arasındaki yakınlık yeni çekişmelere yol açar ve Seyran Pelin'e ciddi uyarılarda bulunur. Ferit ve Seyran ise geçmişte yaşadıkları zor günleri geride bırakarak birbirlerine olan sevgi ve güvenlerini yeniden hissettirirler. Ancak, Halis ve Hattuç'un mutlu günlerine gölge düşürecek büyük bir sürpriz beklemektedir.

YALI ÇAPKINI KONUSU

Güçlü bir Antep ailesinin sorumsuz oğullarını evlendirme çabalarıyla başlayan dizi, Antepli bir ailenin kızının tanımadığı bir gençle evlendirilerek İstanbul'a gelin olarak gelmesi ve yaşanan olayları konu ediniyor.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.