Wendi Deng Murdoch Kimdir? Rupert Murdoch İle Wendi Deng Murdoch Ne Zaman Boşandı?

Wendi Deng Murdoch Kimdir? Rupert Murdoch İle Wendi Deng Murdoch Ne Zaman Boşandı?
Wendi Deng Murdoch Kimdir? Rupert Murdoch İle Wendi Deng Murdoch Ne Zaman Boşandı?

Medya dünyasının dev ismi Rupert Murdoch ile uzun yıllar süren evliliğiyle tanınan Wendi Deng Murdoch'un boşanma süreci hakkında detaylar merakla bekleniyor. Çin doğumlu olan Deng, iş dünyasında da başarılı bir kariyere sahip bir iş kadını olarak biliniyor. 2013 yılında gerçekleşen boşanma, medya ve kamuoyunda büyük yankı uyandırmıştır.

Wendi Deng Murdoch, 5 Aralık 1968 tarihinde Çin'in Şantung eyaletinin Jinan şehrinde doğmuş bir Amerikalı iş insanıdır. Asıl adı Deng Wenge olan Murdoch, daha sonra Amerika Birleşik Devletleri vatandaşı olmuştur. İlk evliliğini Jake Cherry ile 1990-1991 yılları arasında yapmıştır. Daha sonra medya devi Rupert Murdoch ile 1999 yılında evlenmiş ve çiftin Grace Helen Murdoch (2001 doğumlu) ve Chloe Murdoch (2003 doğumlu) adında iki çocuğu olmuştur.

Wendi Deng Murdoch, iş dünyasında da etkili bir figür olmuştur. Çin doğumlu olmasına rağmen, Amerika Birleşik Devletleri'nde başarılı bir kariyere sahiptir. Medya devi Rupert Murdoch ile olan evliliği, iş ve sosyal çevrelerde büyük ilgi görmüştür.

Ancak, bu ünlü çift Haziran 2013'te boşanmıştır. Boşanma süreci, medya ve kamuoyunun dikkatini çekmiş ve geniş yankı uyandırmıştır. Detayları tam olarak bilinmese de, bu ayrılığın ardında çeşitli sebeplerin olduğu söylenmektedir.

Wendi Deng Murdoch'un boşanma süreci ve sonrasında hayatına dair daha fazla detayın gelecekte ortaya çıkması beklenmektedir. Bu önemli olay, medya dünyasının yanı sıra iş ve sosyal çevrelerde de konuşulmaya devam etmektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.