Tuğçe Akpençe canlı yayında... Müge Anlı'daki üvey anne olayı nedir?

Tuğçe Akpençe canlı yayında... Müge Anlı'daki üvey anne olayı nedir?
Müge Anlı'daki üvey anne olayı nedir? Tuğçe Akpençe canlı yayında

Müge Anlı'nın Üvey Anne Skandalı: Tuğçe Akpençe Canlı Yayında

Türkiye'nin gündemini sarsan bir olay, Müge Anlı'nın programında gün yüzüne çıktı. "Üvey anne skandalı" adıyla sosyal medyada büyük yankı uyandıran bu olayda, 19 yaşındaki Mustafa Yetkin'in üvey annesi Tuğçe Akpençe ile yasak bir ilişki yaşadığı iddia edildi. Dahası, bu ilişki sonucunda 8 yaşındaki Melodi'nin kaybolduğu öne sürüldü. İşte detaylar:

Umut Yetkin'in Dramı

Baba Umut Yetkin, Müge Anlı'ya başvurarak yaşadığı dramı anlattı. İlk eşinden olan oğlu Mustafa'nın, ikinci eşi Tuğçe ile yasak bir ilişki içinde olduğunu ve kızları Melodi'yi de alarak ortadan kaybolduklarını iddia etti. Yetkin'in gözyaşları içindeki anlatımı, izleyicileri derinden etkiledi.

Boşanma Oyunu

Umut Yetkin'in anlatısına göre, eşi vefat ettikten sonra Tuğçe Akpençe ile ikinci kez evlenmişler. Ancak çift, kadın yardımlarından faydalanabilmek için kağıt üzerinde boşanmış ve Melodi'nin velayeti Tuğçe'ye verilmiş. Ancak 2 Nisan'da yaşananlar, herkesi şoke etti. Mustafa ve Tuğçe, ortadan kaybolup sosyal medya hesaplarını da kapattı.

Canlı Yayın Şoku

Müge Anlı'nın detaylı araştırmaları sonucunda, skandalın tarafları canlı yayında konuştu. Üvey anne Tuğçe Akpençe ve Mustafa Yetkin, ilişkilerini doğruladı ve Melodi'yi babasına vermeyeceklerini açıkladılar. Bu itiraflar üzerine Müge Anlı, olaya sert tepki göstererek kabul edilemez olduğunu dile getirdi.

Melodi'nin Akıbeti Belirsiz

Olayın en merak edilen yönü ise Melodi'nin akıbeti. Küçük kızın velayeti henüz netlik kazanmış değil ve Umut Yetkin, kızının velayetini almak için hukuki süreç başlatacağını söyledi. Bu skandal, Türkiye'nin uzun süre konuşacağı bir gelişme olarak karşımıza çıkıyor.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.