TRT 1'in sevilen dizisi Gönül Dağı final mi yapıyor?

TRT 1'in sevilen dizisi Gönül Dağı final mi yapıyor?
Gönül Dağı dizisi tutkulu izleyicileri, dizinin geleceği hakkında merak içindeyken, dizinin final mi yapacağı sorusu gündemi meşgul ediyor.

Son bölümleriyle adından sıkça söz ettiren Gönül Dağı, Gedelli'de Ramazan Bayramı coşkusunu yaşarken, amca oğullarının yeni icatlarından sinyal beklemesiyle başlayan gizem dolu bir serüvene sahipti. Ancak, Ali, Yusuf ve Ramazan Jr.'ın bayram günü kaybolması, dizinin heyecanını doruğa çıkardı. Ayrıca Selma ve Taner'in yeni evli çift olarak akrabalarını ziyaret etmesi ve Selami'nin kasabaya gelen birine yardım etmek için yola çıkması da dizinin akışını etkiledi.

TRT1'in, Gönül Dağı'nın gelecek sezon için onayını vermesi, dizinin devam edeceğine dair umutları yeşertti. Dizinin 4. sezon için onay alması, izleyicileri sevindirirken, Gönül Dağı'nın başarılı performansının devam etmesi bekleniyor. Ancak, dizi ne zaman final yapacağı konusunda henüz bir açıklama yapılmadı.

Bu kararla birlikte, Gönül Dağı'nın tutkulu hayranlarına, sevilen dizilerinin yolculuğunun devam edeceği müjdesi verildi.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.