Tolga Savacı Vasiyeti Nedir?

Tolga Savacı Vasiyeti Nedir?
Uzun yıllardır eşi Nermin Bezmen ile Amerika Birleşik Devletleri'nde yaşayan Savacı'nın vasiyeti ortaya çıktı.

Türk sinema oyuncusu Tolga Savacı, 60 yaşında geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Savacı'nın ani ölümü, eşi Nermin Bezmen tarafından sosyal medya hesabından yapılan bir paylaşım ile duyuruldu. Bezmen, "Yüreğim kanıyor!!! Kanıyor!!! Kaybettim, dev yürekli sevdiceğimi. Ansızın çıktı sonsuza yolculuğuna. Ben yerle gök, yangınlarla buzlar arasında kayıplarda. Canım Sibel, Zeynep Savacı, canım evlatlarım Pamira, Cazım, Ariella, Shawn, canım torunlarım Pia, Shaya, Luna derin acımızı yaşıyoruz." şeklinde bir not paylaştı.

Bezmen daha sonra, Savacı ile çektirdiği fotoğrafları paylaşarak şu ifadeleri kullandı: "Canım sevdiceğim, hani bir şey anlatmıştın bana; gençliğinde Fenerbahçe burnunda yaşlı bir çift görmüştün el ele ve imrenmiştin. 'O günden beri böyle el ele yaşlanacağım bir kadın aradım, ta ki seni tanıyana kadar' demiştin bana. Hani onlar gibi yaşlanacaktık, el ele... Hani kıyılarda dolaşacaktık yürek yüreğe... Denizlere açılacaktık yelkenlilerle... Şimdi ben yalnız kaldım. Sıcaklığın hala tenimde. Gözlerinin yeşili benim mavilerimde. Kıyılar yalnız, sen limandan ayrılan sessiz gemide... Güle güle dev yürekli sevgilim... Yolculuğun biliyorum cennete..."

Nermin Bezmen, eşinin vasiyeti gereği Tolga Savacı'nın Amerika Birleşik Devletleri'nde defnedileceğini açıkladı. Savacı'nın cenazesi cumartesi günü New Jersey eyaletinde son yolculuğuna uğurlanacak.

Tolga Savacı'nın ölüm haberi sanat dünyasında büyük üzüntü yarattı. Birçok ünlü isim sosyal medya üzerinden duygularını paylaştı. Mesut Yar, Mehmet Ali Erbil, Hülya Avşar, Banu Alkan, Ayşegül Aldinç, Zülfü Livaneli ve Yalçın Dümer gibi isimler, Savacı'nın kaybıyla derin üzüntülerini ifade ettiler.

(HABER MERKEZİ)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.