Tolga Savacı Cenaze Töreni Ne Zaman, Nerde Yapılacak?

Tolga Savacı Cenaze Töreni Ne Zaman, Nerde Yapılacak?
Tolga Savacı Cenaze Töreni Ne Zaman, Nerde Yapılacak? Tolga Savacı Nerde Defnedilecek?

Ünlü oyuncu Tolga Savacı'nın, 60 yaşında geçirdiği kalp krizi sonucu hayata veda etmesinin ardından cenaze töreni için detaylar netleşti. Uzun bir süredir ABD'nin New Jersey eyaletinde yaşayan Savacı'nın eşi Nermin Bezmen'in isteği üzerine defnedileceği öğrenildi.

Tolga Savacı, Kurtlar Geceyi Sever, Sekreter, Samanyolu, Kurt Seyit ve Şura, Arzu, Tapılacak Kadın gibi yapımlarda önemli roller üstlenmiş ve tanınmış bir oyuncu ve eski mankendi. 26 Şubat Pazartesi günü hayata veda eden Savacı'nın ölüm haberi, eşi Nermin Bezmen tarafından sosyal medya hesabından duyuruldu.

Nermin Bezmen, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda, "Yüreğim kanıyor!!! Kanıyor!!! Kaybettim, dev yürekli sevdiceğimi. Ansızın çıktı sonsuza yolculuğuna. Ben yerle gök, yangınlarla buzlar arasında kayıplarda. Canım Sibel, Zeynep Savacı, canım evlatlarım Pamira, Cazım, Ariella, Shawn, canım torunlarım Pia, Shaya, Luna derin acımızı yaşıyoruz." ifadelerini kullandı.

Tolga Savacı'nın ani vefatı sanat camiasında büyük üzüntü yarattı. Cenaze töreni için belirlenen bilgilere göre, eşinin isteği üzerine ünlü oyuncu ABD'nin New Jersey eyaletinde defnedilecek. Tolga Savacı, 28 Şubat Çarşamba günü düzenlenecek olan törenle son yolculuğuna uğurlanacak.

Tolga Savacı, 6 Mayıs 1963 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Fransız Koleji'ni tamamladıktan sonra 1983 yılında mankenlik eğitimi almak için İtalya'ya gitmiştir. Mankenlik kariyerinin ardından sinema ve televizyon dünyasında önemli projelerde yer almıştır. 2015 yılında yazar Nermin Bezmen ile evlenen Savacı, eşiyle birlikte ABD'nin New Jersey eyaletinde yaşamaktaydı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.