Teletabiler'deki Güneş Bebek Kim? Jess Smith Kimdir?

Teletabiler'deki Güneş Bebek Kim? Jess Smith Kimdir?
Teletabiler'deki Güneş Bebek Kim? Jess Smith Kimdir? Cevabı ve Çok Daha Fazlası Haberimizde...

Teletabiler, 90'ların efsanevi çocuk programları arasında yer alırken, Güneş Bebek karakteri ise özellikle dikkat çekmişti. Ancak, bu karakterin gerçek dünyadaki yüzü ve kimliği uzun süredir bir sır perdesi altında kalmıştı. İşte tam da bu noktada Jess Smith'in kim olduğu sorusu ortaya çıktı.

Teletabiler'deki Güneş Bebek karakteri, dünya çapında geniş bir izleyici kitlesine sahip olan ünlü bir çizgi film karakteridir. İngiliz yapımcılar, karakterin içindeki yüzü canlandıracak bir bebek arayışındayken, seçilen kişi Jess Smith oldu. Jess Smith, çizgi filmdeki güneşin içindeki yüz olarak dünyanın en tanınmış bebeklerinden biri haline geldi. Ancak günümüzde Jess Smith 27 yaşındadır.

Teletabiler'deki günlerinden bu yana Jess Smith, TV ünlüsü olarak devam etmedi. Şu anda Medway bölgesinde bir güvenlik şirketinde idari işler sorumlusu olarak çalışmaktadır. Daily Star'a verdiği bir röportajda, Teletabiler günlerine dair hatıralarını paylaşan Smith, çekimler için yarım gün sette kaldıklarını ve bebek olarak sette oturtulduğunu ifade etti.

Teletabiler çizgi dizisi, ilk olarak 1997 yılında yayınlanmaya başladı ve birçok BAFTA ödülü kazandı. Jess Smith'in Güneş Bebek olarak canlandırdığı karakter, Teletabiler'in 1997 ile 2001 yılları arasında yayınlanan bölümlerinde yer aldı. Smith, geçtiğimiz günlerde ilk çocuğunu kucağına almıştır.

Bu şekilde, Teletabiler'deki Güneş Bebek karakterinin gerçek dünyadaki yüzü Jess Smith olarak ortaya çıkmaktadır. Jess Smith, Teletabiler'deki kısa süreli rolüyle bir neslin çocukluk anılarında özel bir yer edinmiştir ve şu anda farklı bir kariyer yolunda ilerlemektedir. (HABER MERKEZİ)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.