Tatlıses ve Keser Arasında Gerilim Ekranlara Taşındı! "Hadsiz Nankör!"

Tatlıses ve Keser Arasında Gerilim Ekranlara Taşındı! "Hadsiz Nankör!"
Türk müziğinin iki büyük ismi İbrahim Tatlıses ve Mustafa Keser arasındaki gerilim, TV8'de canlı yayında tavan yaptı. Mustafa Keser'in sektördeki bazı isimlere yönelik eleştirileri sonrası, İbrahim Tatlıses TV8'de canlı yayında Keser'e sert sözlerde bulun

Türk müziğinin iki büyük ismi İbrahim Tatlıses ve Mustafa Keser arasındaki gerilim, TV8'de canlı yayında tavan yaptı. Mustafa Keser'in sektördeki bazı isimlere yönelik eleştirileri sonrası, İbrahim Tatlıses TV8'de canlı yayında Keser'e sert sözlerde bulundu!

Keser'in Eleştirileri Ateş Yakti

Mustafa Keser, Akşam gazetesine verdiği röportajda Müslüm Gürses, Orhan Gencebay ve Fatih Kısaparmak hakkında yaptığı çarpıcı açıklamalarla yeni bir tartışma başlattı. Keser, "Müslüm Gürses'i hayatımda dinlemedim, kötü okuyor. Orhan Gencebay iyi bir müzisyendir ama iyi bir ses sanatçısı değildir. Fatih Kısaparmak ise Türkü Baba olacak en son kişi, baba bile olamaz," dedi.

Tatlıses Tepki Gösterdi

6628adf28226ccab6483cc5a.webp

Bu sözlerin ardından İbrahim Tatlıses, TV8'deki 'Aramızda Kalmasın' programına canlı bağlantı ile katıldı ve Keser'e ateş püskürdü. Tatlıses, "Mustafa Keser'e sorun, onu sahneye çıkaran kim? İlk kez benim şovumda sahne aldı. Zamanında bana da konuşur gibi oldu ama önlemimi aldım, artık konuşamaz. Nankör insanı sevmiyorum," şeklinde konuştu.

"Hadsiz Nankör!"

Tatlıses, Keser'in sanatçılar hakkında yaptığı eleştirileri "hadsizlik" olarak nitelendirerek, sanatçının bu tür açıklamalarla sadece gündemde kalmaya çalıştığını vurguladı. Ayrıca, Keser'in müzik yeteneğini inkar etmediğini belirtirken, "Çok iyi bir müzisyendir ancak nankör biri olarak kendisini kabul etmem mümkün değil. Kör ol ama nankör olma," diyerek duygularını ifade etti.

Sosyal Medyada Yankı Uyandırdı

Bu olay, Türk müzik dünyasında yeni bir polemik yaratırken, sanatçıların birbirleri hakkında ne düşündükleri ve nasıl tepkiler verecekleri merak konusu oldu. İbrahim Tatlıses'in bu sert çıkışı, sosyal medyada ve magazin dünyasında geniş yankı buldu.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.