Taş Kağıt Makas Neslihan Öncü Kimdir? Ece Sükan Kimdir, Kaç Yaşında?

Taş Kağıt Makas Neslihan Öncü Kimdir? Ece Sükan Kimdir, Kaç Yaşında?
Taş Kağıt Makas Neslihan Öncü Kimdir? Ece Sükan Kimdir, Kaç Yaşında?

Taş Kağıt Makas Dizisine Dahil Olan Ece Sükan: Kariyeri ve Yaşamı

Ece Sükan'ın Taş Kağıt Makas Serüveni

Kanal D'nin çarşamba dizilerinden Taş Kağıt Makas, kadrosuna yeni bir isim daha ekledi. Ünlü oyuncu Ece Sükan, bu sevilen yapıma Neslihan Öncü karakteriyle katıldı. İzleyiciler, Ece Sükan'ın performansıyla diziye yeni bir renk getireceğini bekliyor.

Ece Sükan'ın Kariyerine Genel Bakış

Ece Sükan, 1 Ocak 1977'de Ankara'da doğdu ve TED Ankara Koleji'nde eğitim gördü. Bale eğitimi aldığı Ankara Devlet Opera Balesi'nden sonra ODTÜ Psikoloji bölümünden mezun oldu. 1998'de Best Model of Turkey yarışmasında üçüncü olarak adını duyurdu. Moda alanında eğitim almak için New York Fashion Institute of Technology'e gitti ve birçok dizide rol aldı.

Ece Sükan'ın Dizi Kariyeri

Ece Sükan, kariyerinde birçok diziye imza attı. Bunlar arasında 2010 yapımı "Kızım Nerede", 2008 yapımı "Aşk Yakar" (Belda karakteriyle), 2004 yapımı "Çalınan Ceset" (Tuğçe karakteriyle), "Haziran Gecesi" (Dennis karakteriyle), "Avrupa Yakası" ve "24 Saat" (Tuğçe karakteriyle) gibi yapımlar yer alıyor.

Özel Hayatı ve Evliliği

Ece Sükan, 8 Şubat 2014'te moda tasarımcısı Ümit Benan ile ABD'deki Kalifornia Palm Springs'te kır düğünüyle evlendi. Bu mutlu birliktelikte, Ece Sükan'ın yeni dizisi Taş Kağıt Makas ile kariyerindeki başarılarına odaklanmış durumda.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.