Taş Kağıt Makas dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var?

Taş Kağıt Makas dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var?
“Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu” dizisi, kadrosuyla dikkatleri üzerine çekti. İşte diziye hayat veren oyuncular ve karakterleri:

“Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu” dizisi, unutkan bir baba ile süper zekâlı bir oğulun hikayesini izleyicilere aktarıyor. Başarılı oyuncuların bir araya geldiği bu yapımda duygusal anlarla dolu bir serüven izleyeceğiz. İşte, Çarşamba günü ekrana gelen Taş Kağıt Makas dizisinin oyuncuları ve karakterleri...


Ekin Koç - Can: Dizinin başrolünde yer alan Ekin Koç, unutkan babayı canlandırıyor. Can karakteri, yaşamla ilgili zorluklarla başa çıkmaya çalışan, içten ve neşeli bir karakter olarak tanımlanıyor.

Serra Arıtürk - Zeynep: Can'ın kızı olan Zeynep karakterini canlandıran Serra Arıtürk, süper zeka bir genç olarak karşımıza çıkacak. Zeynep, babası Can'a destek olurken kendi mücadelesini de sürdürecek.

Ozan Güven - Mert: Dizide Ozan Güven, Can'ın hayatına giren ve ona destek olan karakter olan Mert'i canlandırıyor. Mert, Can'a yardım ederken onunla güçlü bir bağ kuracak.

Hande Ataizi - Leyla: Hande Ataizi, dizide Can'ın eski eşi Leyla karakterine hayat veriyor. Leyla, Zeynep'in annesi olarak hikayede önemli bir rol oynayacak.

Burak Yörük - Burak: Dizide Burak Yörük, Zeynep'in en yakın arkadaşı olan ve ona destek olan Burak karakterini canlandırıyor.

Hüseyin Avni Danyal - Haluk: Haluk karakteriyle karşımıza çıkan Hüseyin Avni Danyal, dizide Can'ın en yakın arkadaşı ve ona destek olan bir karakteri canlandırıyor.

Aytaç Uşun - Cemal: Aytaç Uşun, dizide Can'ın çocukluk arkadaşı Cemal'i canlandırıyor.

Bülent Seyran - Erdal: Erdal karakterini Bülent Seyran canlandırıyor. Erdal, Can'ın karşılaştığı zorluklarla başa çıkmasına yardımcı olan bir karakterdir.

Selim Galip - Ahmet: Selim Galip, dizide Can'ın patronu Ahmet'i canlandırıyor. Ahmet, Can'a iş imkanı sağlayarak ona destek olur.

Anıl Taşezen - Barış: Anıl Taşezen, dizide genç kuşağın temsilcisi olan ve Zeynep'in hayatına giren Barış karakterini canlandırıyor.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.