Survivor'da yaşananlar senaryo mu?

Survivor'da yaşananlar senaryo mu?
Survivor All Star'da Yiğit Poyraz'ın Dominikli bir ailenin evine hırsızlık yapması, yarışmanın gündemine bomba gibi düştü.

Bu olay, yarışmanın iddialı isimlerinden birinin adının lekelenmesine neden oldu ve tartışmaları beraberinde getirdi. Ancak bu skandal, sadece yarışma içinde değil, televizyon dünyasında da büyük yankı uyandırdı.

Acun Ilıcalı'nın Olay Yorumu

Survivor yapımcısı Acun Ilıcalı, olaya ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu. Yiğit Poyraz'ın hırsızlık yapmasıyla ilgili olarak, Acun Ilıcalı'nın yaptığı yorumlar sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Ilıcalı, Poyraz'ın eylemlerini şu sözlerle dile getirdi: "Poyraz dere kenarındaki kamptan çıkarak ciddi bir mesafe alıp medeniyetin olduğu bölgelere doğru gidip, prodüksiyonu geçtim, prodüksiyonun malzemelerini geçtim, bir Dominik vatandaşının evine girdi. Eve bildiğiniz çuvalla falan giriyor. Yanlış anlamayın adam Dominik'li. Ev normal şartlarda silahlı güvenliklerle de korunulan bir ev. Bildiğiniz Dominik'li ailenin evine girip, evde ne varsa çuvala doldurup ondan sonra devam ediyor. Adam normal şartlarda zaten polise gidecek. Polis gelip Poyraz'ı alacak. Normal şartlarda durum bu. Neyse müdahale ediyoruz."

Söylemezsem Olmaz'da Gündem: Senaryo Olabilir Mi?

Bu skandal, televizyon dünyasının en çok izlenen magazin programlarından biri olan Söylemezsem Olmaz'da masaya yatırıldı. Program sunucuları Arto, Yağmur Çevik ve Hande Sarıoğlu, yaşananların senaryo olabileceğini dile getirdi. Ancak özellikle Hande Sarıoğlu'nun Acun Ilıcalı'ya yönelik yaptığı yorumlar büyük yankı uyandırdı.

Hande Sarıoğlu'nun Çarpıcı Sözleri

Hande Sarıoğlu, Acun Ilıcalı'nın duruma müdahale etmesini eleştirerek, "Acun Ilıcalı bu ekibi hapse düşmekten kurtarıyor Acunik cumhuriyetinde. Acun Ilıcalı orada Muz Cumhuriyeti'nin Cumhurbaşkanı gibi. Hemen olaya müdahale ediyor. Yoksa tutuklanacaklar" şeklinde çarpıcı bir yorumda bulundu. Bu sözler, sosyal medyada da geniş yankı uyandırdı ve tartışmalara neden oldu.

(HABER MERKEZİ)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.