Survivor'da adaya vedalara devam ediyor

Survivor'da adaya vedalara devam ediyor
Acun Ilıcalı'nın sunduğu ve son dönemlerin en çok izlenen eğlence programlarından olan Survivor'da bu haftanın elenen ismi belli oldu.

Survivor KİM ELENDİ, KİM GİTTİ? | Survivor`da Adaya Kim Veda Etti |18 Haziran Survivor`da Elenen İsim Kim? Survivor`da hırs rekabet her geçen gün daha da artıyor. Survivor`da kritik oylama yapıldı. Büyük finale sayılı günler kaldı. flaş isimler potaya çıktı. Survivor artık bireysele döndü. Dokunulmazlığı hangi isimler kazandı? Sema, Turabi ve Murat Ceylan konseyde ismi çıkan adaylar oldu. Bu üç yarışmacıdan hangi isim adaya veda edecek? İşte Survivor ile ilgili tüm detaylar...Survivor KİM ELENDİ, KİM GİTTİ? | Survivor`da Adaya Kim Veda Etti |(13 Haziran Survivor`da Elenen İsim Kim?) Survivor`da dokunulmazlığı hangi isimler kazandı?

Survivor`da kim gitti? Survivor`da büyük mücadele hız kesmeden devam ediyor. Finale çok az bir zaman kala hiç bir yarışmacı elenmek istemiyor. Bu hafta Survivor`da şoke eden gelişmeler yaşandı. Survivor`da güçlü potalar oluşmaya başladı. Dün akşam flaş isimler eleme adayları oldu. Kıbrıs`taki büyük finale hangi isimler gidecek? Survivor`da Damla ve Turabi şoku yaşanıyor. Yarışmalarda Damla ve Turabi`yi göremeyen izleyenler bu iki yarışmacının sağlık durumlarını merak etmeye başladılar. Turabi`nin ciddei sakatlığı ve oyunlarda oynayacak mı sorusunun cevabı henüz netleşmedi. Acun Ilıcalı Turabi ile ilgili kararın Doktor Metin Kuş geldiğinde verileceğini söyledi. Turabi ve Damla finale günler kala emeklerinin boşuna gittiğini düşünmeye başladı. Damla`nın sakatlanması ve bacak bileğinde oluşan ödemden dolayı oynayamaması Damla`yı gözyaşlarına boğdu. Peki, Turabi ve Damla`nın sağlık durumunda son gelişmeler neler? Turabi ve Damla için Acun Ilıcalı, "İkinizin sakatlıkları ağır. Doktorumuzla konuşacağız. Onun ne dediği çok önemli olacak" ifadelerini kullandı. Turabi bu sözler sonrası, "Abi ben oynarım" derken gözyaşlarına hakim olamayan Damla ise, "Ağrım ve acım olduğu için çok mutsuzum. Son haftalarda bunu yaşamak çok üzücü" dedi. Bu hafta Survivor`da Pazar akşamı dokunulmazlık oyunu oynandı. Bireysel yarışlarda yarışmacılar adeta kendi performanslarının üzerine çıktı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.