Survivor Nagihan'a ne oldu? Nagihan neden ölümden döndü?

Survivor Nagihan'a ne oldu? Nagihan neden ölümden döndü?
Survivor All Star'da mücadele tüm hızıyla devam ederken, adrenalin dolu anlar hiç eksik olmuyor. Kırmızı takım ödülün tadını çıkarırken, beklenmedik bir kaza herkesi şaşırttı.

Nagihan Karadere ve Yunus Emre, Turk and Caicos Adaları'nda yaşadıkları kaza sonrası ölümden döndüklerini açıkladılar. Nagihan, yaşadığı korku dolu anları gözyaşları içinde anlattı.

"Ölümle Burun Buruna Geldim" diyerek yaşadığı korkuyu dile getiren Nagihan Karadere, şunları söyledi: "Hayatımda hiç bu kadar ölümle burun buruna gelmiştim. Hem de böyle güzel giden bir tatilde. Hani derler ya, hayatın böyle film şeridi gibi gözümün önünde geçti. Sadece kızımı düşündüm ve hiçbir şey yapamadım. Çaresiz bir şekilde yaşıyor olduğuma inanmaya çalışıyorum. Yunus Emre canıma kastedercesine öyle bir hızla geliyordu ki elini gazdan çekmeyi dahi akıl edemiyor. Gazdan çekmeyi bırak fren diye hiçbir şey bilmiyor. Lütfen diyorum, frene bas, dur, durdur diyorum. Benim orada yapabileceğim hiçbir şey yok çünkü. Tabii ki kasıtlı yapmadı, onu da biliyorum ama bu kadar acemisen böyle bir hızla jet ski kullanılmaz. Her şey bitebilirdi. Allah beni kızıma bağışladı, sevdiklerime bağışladı."

Yunus Emre ise yaşadıkları kazayla ilgili, "Fren varmış orada jet skinde, ben sadece gazdan elimi çektim, yalan olmasın. Öyle büyük bir kaza yaşadık ki, hiçbirimize bir şey olmaması Yaradanımın bir mucizesi gibi bir şeydi" şeklinde konuştu.

Survivor All Star'da yaşanan bu kaza, yarışmacıların hayatta kalma mücadelesini bir kez daha gözler önüne serdi. Her anın değerini bilmek ve dikkatli olmak, adanın en büyük kuralı olarak hatırlatıldı.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.