Survivor Nagihan Diskalifiye Mi Oldu? Survivor Nagihan Karadere Elendi Mi?

Survivor Nagihan Diskalifiye Mi Oldu? Survivor Nagihan Karadere Elendi Mi?
Survivor Nagihan SON DURUM: Nagihan Neden Yok BELLİ OLDU! Survivor Nagihan Diskalifiye Mi Oldu? Survivor Nagihan Karadere Elendi Mi?

Survivor All Star 2024 yarışması yeni bölümleriyle devam ederken izleyicilerin dikkati Nagihan Karadere üzerinde yoğunlaştı. 2 Mart Cumartesi günü yayınlanan Survivor'ın 48. bölümünde Nagihan'ın görünmemesi, izleyicilerin merakını uyandırdı. Beklenen açıklama sonunda geldi. Peki, Survivor Nagihan diskalifiye mi oldu? Nagihan elendi mi? İşte cevaplar...

Survivor'un sevilen yapımı Acun Ilıcalı'nın öncülüğünde devam eden All Star 2024 mücadelesi hız kesmeden devam ediyor. Mavi ve Kırmızı takım arasındaki mücadelede tan, ter, ve gözyaşı hiç eksik olmadı. Ancak Survivor Sema Pınar ile yaşanan tartışma sonucunda diskalifiye kararı alındı ve Sema Aydemir elendi. Sema'nın ardından elenen diğer yarışmacı ise Begüm Yücetan oldu. Kırmızı ve Mavi takımlar arasındaki çekişme Survivor yeni bölümünde de devam ederken, gözler Nagihan'ın üzerinde yoğunlaştı. Nagihan'ın diskalifiye mi olduğu izleyiciler tarafından merak edildi. Peki, Nagihan elendi mi? Nagihan'ın neden yokluğuyla ilgili ne açıklama yapıldı? İşte Nagihan Karadere'nin durumu...

SURVİVOR NAGİHAN'IN DİSKALİFİYE DURUMU

Acun Ilıcalı'nın imzasını taşıyan Survivor All Star 2024 yarışmasında dokunulmazlık ve ödül oyunları kazanan yarışmacılar hem elenmediler hem de açlıkla mücadele etmekten kurtuldular. Survivor yeni bölümleriyle ekrana gelirken, izleyiciler 2 Mart Cumartesi günü yayınlanan 48. bölümde Nagihan Karadere'nin yer almamasıyla ilgili meraklandı. Son günlerde tartışmaların odağı haline gelen Nagihan'ın yeni bölümde görünmemesi herkesi endişelendirdi. Survivor Nagihan Karadere'nin takipçileri, onun neden programa katılmadığını sorguladı.

SURVİVOR NAGİHAN'IN ELENME DURUMU

SMS oylaması olmaksızın her yarışmacının kendi başarısıyla var olduğu Survivor All Star 2024 yarışmasında Nagihan sakatlandı. Survivor mücadelesi her bölümde yeni kavgalar, sakatlık haberleri ve diskalifiye durumlarıyla dolu geçiyor. Son bölümde dizinden sakatlanan Nagihan tedavi altına alındı. Ambulansla hastaneye kaldırılan Nagihan Karadere'nin ağlaması ve çaresizliği hayranlarını üzdü. Sağlık ekipleri Nagihan'ı parkur alanından alarak hastaneye götürdü. Şu an tedavisi devam eden Nagihan'ın ne zaman parkura döneceği henüz bilinmiyor.

(HABER MERKEZİ)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.