Survivor kim kazandı? 3 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı?

Survivor kim kazandı? 3 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı?
Survivor kim kazandı? 3 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı?

SURVİVOR ALL STAR 2024'ÜN KAZANANI BELLİ OLDU!

Survivor All Star 2024 yarışmasında büyük bir heyecan yaşandı ve kazanan takım sonunda belli oldu. 3 Nisan Çarşamba günü yaşanan mücadeleler sonucunda galip gelen takım Mavi Takım oldu.

Mavi Takım ve Kırmızı Takım arasında çekişmeli geçen müsabakalar izleyicileri büyüdü. İki takım da performansını üst düzeyde gösterdi, ancak Mavi Takım üstün performansıyla rakibini geride bırakmayı başardı.

Mavi Takım, Nefise Karatay, Seda Ocak, Begüm Yücetan, Sahra Işık, Seda Aktuğlu, Damla Can, Hakan Hatipoğlu, Yiğit Poyraz, Yasin Obuz, Özgür Tetik, Yunus Emre, Ogeday Girişken gibi güçlü oyunculardan oluşuyordu. Takımın birlikte çalışması ve mücadelesi, onları zaferin kapısına taşıdı.

Kırmızı Takım ise Pınar Saka, Merve Aydın, Nagihan Karadere, Gizem Memiç, Aleyna Kalaycıoğlu, Berna Canbeldek, Doğukan Manço, Furkan Kızılay, Ersin Korkut, Sercan Yıldırım, Turabi, Bozok Gören ve Nihat Altınkaya gibi yarışmacılardan oluşuyordu. Mücadelelerde gösterdikleri performansla dikkat çektiler, ancak bu sefer galibiyet elde edemezler.

Survivor All Star 2024'ün kazanan takımı olan Mavi Takım, büyük bir mutluluk yaşarken, Kırmızı Takım ise gururla mücadele ettiği için ayrılıyor. Yarışmacılar, tüm zorluklara rağmen mücadeleyle izleyenleri ve muhteşem bir sezon geçirdiler.

Survivor All Star 2024 yarışmasının kazanan takımı olan Mavi Takım, beğenilerini kazandı. Yarışmanın sona ermesiyle birlikte yarışmacılar muhteşem anlarla adaya veda etti ve gelecek sezondaki izleyicileri heyecanlandırdı.

Survivor All Star 2024'ün kazanan takımı olan Mavi Takım ve tüm yarışmacılar, gösterdikleri performansla bölümlerde yer edindiler. Yarışmanın sonuçlanmasıyla birlikte Survivor hayranları yeni sezon heyecanını beklemeye başladı.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.