Survivor kim elendi? Hakan mı Poyraz mı adaya veda etti

Survivor kim elendi? Hakan mı Poyraz mı adaya veda etti
Survivor kim elendi? Hakan mı Poyraz mı adaya veda etti

Survivor All Star: Eleme Gecesi Heyecanı

Survivor Kim Elendi? Hakan mı, Poyraz mı? Survivor All Star 2024'ün eleme gecesi, izleyicileri yine ekran başına kilitleyen bir heyecana sahne oldu. Bu akşam yaşananlar ve kimin adaya veda ettiği merak konusu oldu. Peki, Survivor'dan Hakan mı, Poyraz mı elendi?

Survivor All Star'da Eleme Süreci Bu hafta eleme potasına dört yarışmacı girdi ve adrenalin dolu mücadele başladı. Mavi ve kırmızı takımlar arasında gerçekleşen müsabakalar, heyecanı doruk noktaya taşıdı. Survivor All Star 2024'te yaşanan eleme gecesinin detaylarına yakından bakalım.

Düellolar ve Galibiyet Düelloların başlangıcında Hakan ile Özgür ile Sercan ile Poyraz karşı karşıya geldi. İlk turun sonucunda Sercan, Poyraz karşısında net bir galibiyet elde etti. Ancak, asıl merak konusu eleme gecesinde kimin adaya veda edeceğiydi.

Ödül Oyununun Sonucu Önceki gün yapılan ödül oyununda mavi takım, kıyasıya mücadele sonucunda 6-3'lük bir skorla galip geldi. Bu başarı, mavi takımın moralini yükseltirken, eleme potasına kırmızı takımdan Özgür ve Sercan ile mavi takımdan Hakan ve Poyraz yazıldı.

Survivor All Star 2024'te Veda Eleme gecesinin sonunda Survivor All Star 2024'e güçlü bir yarışmacı veda etti. Eleme potasındaki isimler arasından, adanın zorlu koşullarında gösterdiği performansla dikkat çeken bir yarışmacı, hayallerine veda etmek zorunda kaldı.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.