SURVIVOR 1. ELEME ADAYI KİM OLDU? 6 Nisan (dün akşam) Survivor dokunulmazlığı hangi takım kazandı?

SURVIVOR 1. ELEME ADAYI KİM OLDU? 6 Nisan (dün akşam) Survivor dokunulmazlığı hangi takım kazandı?
SURVIVOR 1. ELEME ADAYI KİM OLDU? 6 Nisan (dün akşam) Survivor dokunulmazlığı hangi takım kazandı? İşte Survivor All Star'da haftanın ilk eleme adayı dokunulmazlığı kazanan takım

SURVIVOR'DA İLK ELEME ADAYI BELLİ OLDU! İŞTE KAZANAN TAKIM

Survivor All Star 2024'ün heyecan dolu bölümünde, ilk eleme adayı ve dokunulmazlığı kazanan takım belli oldu. Dün akşam ekrana gelen Survivor 77. bölüm, izleyicileri büyüledi ve merak uyandırdı. Özellikle Survivor Poyraz'ın vedası sonrası, adadaki dokunulmazlık yarışını kazanan takım ve eleme potasına girecek ilk yarışmacı konusundaki beklentiler arttı. 6 Nisan Survivor bölümünde yaşananlar ise şu şekilde:

Survivor 77. bölüm, 6 Nisan Cumartesi akşamı izleyicilerle buluştu. Bu bölümde, haftanın ilk eleme adayı belirlenirken, hangi takımın dokunulmazlığı kazandığı ve kimin eleme potasına girdiği büyük bir merak konusu haline geldi. Survivor'da dokunulmazlık yarışını kazanan takım ise Kırmızı takım oldu. Ancak, Yunus Emre ödül cezası nedeniyle ödülden yararlanamadı.

Mavi Takım ise dokunulmazlık yarışını kaybederek eleme potasına giren ilk yarışmacıyı belirledi. Mavi Takım'dan Yaman, bu haftanın ilk eleme adayı olarak belirlendi.

Hatırlanacağı üzere, son bölümde Poyraz Survivor'a veda etmişti. Performans eşleşmelerinde ilk düello Hakan ve Özgür arasında gerçekleşti ve bu etap sonunda Özgür kazanarak eleme potasından çıktı. İkinci karşılaşma ise Sercan ve Poyraz arasında oldu ve bu karşılaşmayı Sercan kazanarak potadan çıktı.

Survivor All Star'da heyecan her geçen bölüm artıyor. İzleyiciler, haftanın devamında yaşanacak eleme heyecanını ve adadaki mücadeleyi merakla takip ediyor.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.