Simurg Sarsılmaz, tarafını belli etti! Bakın hangi partiye destek vermiş?

Simurg Sarsılmaz, tarafını belli etti! Bakın hangi partiye destek vermiş?
Simurg Sarsılmaz, tarafını belli etti! Bakın hangi partiye destek vermiş?

Güzel model Simurg Sarsılmaz, Diyarbakır'ın Bağlar ilçesindeki Kaynartepe Mahallesi'nde muhtar adaylığından çekilme kararı almasının ardından siyasi tercihini açıkça ortaya koydu. Simurg Sarsılmaz, hangi partiye destek verdiğini gösteren bir fotoğraf paylaşarak gündeme oturdu.

Simurg Sarsılmaz'ın muhtar adaylığından çekilme süreci ve yaşadığı tehditler, geniş yankı uyandırmıştı. Ancak Simurg Sarsılmaz, önceki sosyal medya hesabından DEM Parti'nin Diyarbakır'daki belediye seçimlerini kazanmasının ardından kutlama yaptığı bir fotoğrafı paylaşarak siyasi tercihini net bir şekilde gösterdi.

Adaylıktan çekilme kararının arkasındaki nedenleri şu sözlerle açıkladı: "Çıkan haberler nedeniyle yüzlerce sahte hesaptan ölüm tehditleri aldım. Şu an psikolojim çok kötü, ilaçlarla ayakta durabiliyorum. Beni tehdit edenlerle ilgili yarın Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığına giderek suç duyurusunda bulunacağım."

Bu açıklamalarla Simurg Sarsılmaz, yaşadığı zorluklara rağmen siyasi duruşunu net bir şekilde sergiledi ve DEM Parti'ye verdiği desteği kamuoyuyla paylaştı.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.