Simurg Sarsılmaz Neden Adaylıktan Çekildi? Kim Tehdit Etti

Simurg Sarsılmaz Neden Adaylıktan Çekildi? Kim Tehdit Etti
Diyarbakır'ın Bağlar ilçesindeki Kaynartepe Mahallesi'nden muhtar adayı olan model Simurg Sarsılmaz, aldığı ölüm tehditleri nedeniyle adaylıktan çekildiğini açıkladı.

Sosyal medyada da dikkat çeken Sarsılmaz, güzelliği ve Amedspor taraftarı olmasıyla biliniyordu.

Yerel seçimlerde dikkat çeken adaylardan biri olan Simurg Sarsılmaz, modellik yapması sebebiyle cinsel içerikli hakaretler aldığını ve moralinin çok bozuk olduğunu belirtti. Diyarbakır'ın yerel basını Amida Haber'e konuşan Sarsılmaz, doğup büyüdüğü mahalleye hizmet etmek için iyi niyetli bir şekilde adaylığını açıkladığını ancak ölüm tehditleri aldığını söyledi. Sarsılmaz, yüzlerce sahte hesaptan gelen tehditler nedeniyle psikolojisinin kötü olduğunu ve ilaçlarla ayakta durabildiğini ifade etti. Ayrıca, tehdit eden kişiler hakkında suç duyurusunda bulunmak için Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı'na gitmeyi planladığını belirtti.

Simurg Sarsılmaz'ın adaylıktan çekilme kararı, Diyarbakır'da yerel seçimlerde seçmenler arasında tartışmalara neden oldu. Konuya ilişkin detaylı bilgilere ulaşmak için kaynak haberin incelenmesi önerilir.

(HABER MERKEZİ)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.