Show TV'den Açıklama Geldi: Bahar Dizisi Final mi Yapıyor?

Show TV'den Açıklama Geldi: Bahar Dizisi Final mi Yapıyor?
Bahar Dizisi Final mi Yapacak? Show TV'den Açıklama Geldi

Show TV'nin sevilen dizisi Bahar, final yapacağı iddialarıyla merak konusu olmuştu. Ancak yapılan resmi açıklama, dizinin devam edeceğini gösterdi. Bahar dizisi, yeni sezonunda da ekranlarda olacak.

Show TV'nin sevilen dizisi Bahar, son zamanlarda final yapacağı söylentileriyle gündeme gelmişti. Başrolünde Demet Evgar'ın olduğu ve Dr. Cha'dan uyarlanan Bahar'ın, orijinal senaryoya sadık kalması durumunda yakın zamanda final yapabileceği konuşuluyordu. Hatta bazı kaynaklar, dizinin tek sezonluk olduğunu ve final tarihini belirlediğini iddia etmişti. Ancak Show TV'den gelen resmi açıklama, Bahar hayranlarını rahatlattı.

Show TV'nin Bahar Dizisi İçin Açıklaması

Show TV kaynakları, Bahar dizisinin final yapacağı iddialarını yalanladı. Yapılan açıklamada, dizinin yeni sezonunda da ekranlarda olacağı ve henüz final tarihinin belirlenmediği belirtildi. Bu haber, Demet Evgar'ın başarılı performansıyla göz dolduran ve Salı akşamlarının vazgeçilmezi olan Bahar dizisi tutkunları için sevindirici oldu.

Heyecan Dolu Bahar Dizisi

Bahar dizisi, son bölümleriyle izleyicileri ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Bahar karakteri, eşi Timur'un Rengin ile yasak ilişkisi olduğuna inanarak evliliklerinde büyük bir krize sürüklenmişti. Diğer yandan Timur'un annesi, Parla'nın gerçek babasının Timur olduğunu öğrenerek büyük bir şok yaşamıştı. Dizi severler, Timur ve Dr. Evren'in aynı babanın çocukları olduğunu önceki bölümlerde öğrenmişlerdi.

Yeni Bölümde Neler Olacak?

Bu akşam yayınlanacak yeni bölümde Bahar, Timur ve Rengin'in yasak ilişkisini görecek. Bu durumun Bahar ve Timur'un ilişkisine etkisi merakla bekleniyor. Ayrıca Timur, ailesiyle barışmaya çalışırken Bahar'ın sürprizleri de izleyiciyi heyecanlandırıyor. Rengin ise yaşadığı hayal kırıklığıyla doğru olanı yapmaya çalışacak.

Bahar Dizisi Oyuncuları ve Ekibi

MF Yapım tarafından çekilen Bahar dizisinin yönetmeni Neslihan Yeşilyurt'tur. Senaryosunu Ayça Üzüm kaleme almıştır. Dizide Demet Evgar, Buğra Gülsoy, Mehmet Yılmaz Ak, Ecem Özkaya, Füsun Demirel, Elit Andaç Çam, Demirhan Demircioğlu, Nil Sude Albayrak, Sena Kalıp, Alisa Sezen Sever ve Hatice Aslan gibi başarılı oyuncular yer almaktadır.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.