Senden önce neden yok, yeni bölüm ne zaman, günü mü değişti?

Senden önce neden yok, yeni bölüm ne zaman, günü mü değişti?
Senden önce neden yok, yeni bölüm ne zaman, günü mü değişti?

Senden Önce Dizisi Final Mi? Yayından Neden Kaldırıldı?

Son zamanlarda dikkatleri üzerine çeken ve merakla takip edilen dizilerden biri olan Senden Önce'nin final yapması izleyicileri şaşırttı. Alp Navruz, Sinem Ünsal ve Nilperi Şahinkaya gibi ünlü oyuncuların başrollerinde yer aldığı dizi, kısa süre içinde gündeme damgasını vurmuştu. Ancak, izleyicilerin beklediği reyting rakamlarına ulaşamamasıyla birlikte dizi ekranlara veda etme kararı aldı.

Senden Önce'nin ekran macerasının neden bu kadar kısa sürdüğü ise merak konusu oldu. Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, dizi, yayınlandığı 2. bölüm sonrasında istenilen reyting rakamlarını yakalayamadığı için 3. bölümle final yapma kararı aldı. Bu ani karar, izleyiciler arasında büyük bir şaşkınlık yaratırken, dizi severlerin gözlerini yeni projelerin ne zaman yayınlanacağına çevirmesine neden oldu.

Senden Önce'nin konusu ise, Türkiye'nin önde gelen inşaat firmalarından birinin sahibi olan Hakan'ın hikayesini anlatıyor. Evliliğiyle ilgili sorunlar yaşayan Hakan, Sahra adında gizemli bir kadının hayatına girmesiyle büyük bir karmaşaya sürüklenir. Sahra'nın varlığı, Hakan ve eşi Merve'nin ilişkisini, sadakatlerini ve sırlarını sorgulamalarına yol açar.

Dizi severler, Senden Önce'nin final yapmasıyla birlikte, yeni projelerle ekrana dönecek yapımları merakla beklemeye başladı. Gelişmeleri yakından takip ederek, oyuncuların ve yapımcıların yeni projeleri hakkında bilgi sahibi olmaya çalışıyorlar. (HABER MERKEZİ)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.