Seda Sayan Boşandı mı? Seda Sayan Neden Boşanıyor? Çağlar Ökten Kimdir?

Seda Sayan Boşandı mı? Seda Sayan Neden Boşanıyor? Çağlar Ökten Kimdir?
Seda Sayan Boşandı mı? Seda Sayan Neden Boşanıyor? Çağlar Ökten Kimdir?

Seda Sayan'ın Nisan ayında kendisinden 25 yaş küçük olan Çağlar Ökten ile evlendiği haberine büyük ilgi ve merak uyandırmıştı. Ancak, son zamanlarda çift arasında yaşanan sorunlar ve boşanma girişimleri magazin dünyasında geniş yankı buldu. İşte, Çağlar Ökten'in kimliği ve Seda Sayan ile neden boşandığına dair detaylar.

Çağlar Ökten, Mersin'in Tarsus ilçesinde 21 Haziran 1987 tarihinde doğmuştur. Babası elektrik teknisyeni, annesi ise ev hanımıdır. Küçük yaşlardan itibaren müzikle iç içe olan Ökten, pop müzik dinleyip seslendirmeye başlamıştır. İstanbul Teknik Üniversitesi Devlet Konservatuvarı mezunu olan Çağlar Ökten, müzik kariyerine profesyonel olarak devam etmektedir. Ayrıca, Klasik Türk Müziği eğitimi de almıştır.

Seda Sayan ile Çağlar Ökten'in boşanma kararı, gündeme bomba gibi düşmüştür. Evlendikten sonra Seda Sayan'ın soyadının "Gürsaçer Ökten" olarak değişmesi ve resmi işlemlerde sorun yaşanması nedeniyle Seda Sayan, mahkemeye başvurarak soyadının düzeltilmesini talep etmiştir. Bu talep karşılık bulmuş ve Seda Sayan, "Gürsaçer" soyadını kullanmaya devam etme kararı almıştır.

Çift arasında yaşanan krizler ve anlaşmazlıklar, boşanma sürecini hızlandırmıştır. Ancak, Seda Sayan, basına yaptığı açıklamada ilişkilerinin iyi gittiğini ve mutlu olduğunu belirtmiştir. Seda Sayan, Çağlar Ökten'in yaz aylarında birlikte tatil yapma isteğini kabul ettiğini ve mutlu bir şekilde bir arada olacaklarını ifade etmiştir.

Seda Sayan'ın Çağlar Ökten ile boşanma kararı alması ve soyadını değiştirmesi, medyada çeşitli spekülasyonlara neden olmuştur. Ancak, her iki taraf da ilişkilerinin devam ettiğini ve birbirlerine olan sevgilerinin sürdüğünü vurgulamışlardır.

(HABER MERKEZİ)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.