Poyraz neden ceza aldı?

Poyraz neden ceza aldı?
Poyraz neden ceza aldı? Survivor Poyraz ne yaptı? Survivor Poyraz neden ceza aldı? Bu soruların cevapları da çok daha fazlasını bu haberimizde bulacaksınız.

Survivor Poyraz'ın Olayı ve Aldığı Cezalar

Survivor Poyraz'ın Skandalı

Survivor All Star'da sular durulmuyor. Mavi takımda mücadele eden Yiğit Poyraz, bir skandala imza attı. Acun Ilıcalı, Poyraz'ın cezasını belirledi. Peki, Survivor Poyraz ne yaptı?

Yiğit Poyraz'ın Eylemi

Acun Ilıcalı, Survivor'ın dikkat çeken yarışmacısı Yiğit Poyraz'ın Dominikli bir adamın evine girip çuvalla yiyecek çaldığını açıkladı. Ilıcalı, ev sahibinin suç duyurusunda bulunmak üzereyken müdahale ettiklerini ve böylece Poyraz'ın yargılanmaktan kurtulduğunu duyurdu.

Acun Ilıcalı'nın Tepkisi

Ilıcalı, Poyraz'a sert bir ceza verme kararı aldı. Sözlerinin devamında, "Sana Survivor tarihinde görülmemiş, yaşanmamış bir ceza vereceğiz." dedi ve ekledi: "Bu yaptığın cüretteki son nokta."

Poyraz'ın Aldığı Cezalar

Poyraz'ın cezası belli oldu: Eğer tek başına suçluysa, 15 ödülden yararlanamayacak. Ancak diğer erkek yarışmacılar da olaya dahil olduklarını söyleyince Poyraz'ın cezası 10'a düşürüldü. Mavi takımın diğer erkek yarışmacılarına 3'er ödül cezası verilirken, Batuhan'a sonradan dahil olduğu için 2 ödül cezası verildi. Aysu ise ev konusunda yardım ettiği için 4 ödülden men cezası aldı.

(HABER MERKEZİ)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.