Önce katil, sonra erkek çıkan Dadı Meryem suçu kabul etmedi!

Önce katil, sonra erkek çıkan Dadı Meryem suçu kabul etmedi!
ATV'de yayınlanan Esra Erol'da çarpıcı bir hikaye gün yüzüne çıktı.

Dadı Meryem olarak tanınan bireyin, yıllar önce öldürülen bir çocuğun suçunu amcasına atmaya çalıştığı ortaya çıktı. Olayın ardından Meryem'in aslında erkek olduğu ve cezaevinden çıktıktan sonra cinsiyet değiştirdiği de gündeme bomba gibi düştü.

Canlı yayında şok edici iddiaları ortaya atan Meryem, programdan ayrıldıktan sonra gerçeklerin peşine düştü. Konuyla ilgili Esra Erol ekibiyle kuliste konuşan Meryem, yıllar önceki cinayeti amcasının işlediğini iddia etti. "Bu durum amcamla alakalı bir durumdu. Ben de olaya zorla dahil edildim. Bu cinayeti işlemediğim kesindir. Ben cinayete iş bittikten sonra dahil oldum. Amcama kazma, kürek vermiştim. Onları almak için gittiğimde gördüm. Ben gördüğümde amcam beni direkt içeri çekti. Korktuğum için tek yapabildiğim şey ağlamak oldu. Sonra bana 'Kimseye bir şey söylemiyorsun ve çaktırmıyorsun. Gebertirim seni' dedi. Orada bu olayı benim yapamayacağım kesin. Bu olayda birinin dahil olma olasılığı yüzde 80" diyen Meryem, iddialarını savundu.

Meryem'in anlattıkları şaşkınlık yaratsa da olayın perde arkasında daha da derinleşti. Dadı Meryem, hapisten çıktıktan sonra cinsiyet değiştirerek ismini Meryem olarak değiştirmişti. Bu durum ise daha da fazla dikkat çekti.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.