Nuri Sesigüzel Ne Zaman Öldü?

Nuri Sesigüzel Ne Zaman Öldü?
Türk müzik dünyasının sevilen isimlerinden Yurtseven Kardeşler'in üyesi olan İsmail Yurtseven, 20 Mayıs 2023 tarihinde İstanbul'da geçirdiği kalp yetmezliği sonucunda aramızdan ayrıldı.

Yaşının 85 olduğu belirtilen İsmail Yurtseven, müzik kariyeri boyunca birçok hayranın gönlünde taht kurmuştu.

21 Mayıs'ta Teşvikiye Camii'nde düzenlenen cenaze namazıyla birlikte sevenleri ve müzik camiası, İsmail Yurtseven'i son yolculuğuna uğurladı. Törende duygusal anlar yaşanırken, müzik dünyasının saygıdeğer isimleri ve sevenleri İsmail Yurtseven'e veda etmek için bir araya geldi. Büyükçekmece Mezarlığı'nda gerçekleştirilen definde, İsmail Yurtseven sevdiklerinin duaları eşliğinde ebedi istirahatgahına kavuştu.

İsmail Yurtseven, yıllar boyunca müziğin büyülü dünyasında iz bırakan yetenekli bir sanatçıydı. Hem solo projeleriyle hem de Yurtseven Kardeşler grubuyla Türk müziğine önemli katkılar sağladı. Kendine özgü yorumu ve enerjik sahne performansıyla kalplerde taht kurmuş olan İsmail Yurtseven, müzikseverler tarafından sevgi ve saygıyla anılacak. Onun müziği ve mirası, gelecek nesiller için de yaşamaya devam edecek.

(HABER MERKEZİ)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum