Nuri Alço'ya ne oldu?

Nuri Alço'ya ne oldu?
Türk sinemasının sevilen isimlerinden Nuri Alço (73), Eskişehir'deki evinde rahatsızlanması üzerine tedavi altına alındı.

Nuri Alço, bugün öğleden sonra evinde bulantı ve halsizlik şikayetleriyle rahatsızlanarak Eskişehir'deki özel bir hastaneye başvurdu. Yapılan muayenelerin ardından, tedbir amaçlı olarak yoğun bakım ünitesine alındı.

Hastane yönetimi tarafından yapılan açıklamada, Nuri Alço'nun bilincinin açık olduğu ve genel sağlık durumunun iyi olduğu vurgulandı. Açıklamada, "Sanatçı Nuri Alço, bulantı ve halsizlik şikayetleriyle hastanemize başvurmuş olup, gerekli muayeneler ve ön tetkikler yapılmıştır. Hastamız kan sulandırıcı ilaç aldığından ileri tetkik ve tedavi amaçlı yoğun bakım servisine alınmıştır. Genel durumu iyi, bilinci açıktır" denildi.

Nuri Alço'nun eşi Burcu Alço da sosyal medya üzerinden bir açıklama yaparak, "Eşim beynine pıhtı atması sonucu kontrol amaçlı yoğun bakıma alındı. Bilinci yerinde ve kendinde. Bunu da atlatacağız" ifadelerini kullandı.

Hastaneden yapılan açıklamalar ve eşinin paylaşımına göre, Nuri Alço'nun sağlık durumu şu an için stabil ve tedavi altında olduğu belirtiliyor.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.