Now TV Kızıl Goncalar Yeni Bölüm Fragmanı İzle! Kızıl Goncalar Fragman 15 Bölüm Fragma

Now TV Kızıl Goncalar Yeni Bölüm Fragmanı İzle! Kızıl Goncalar Fragman 15 Bölüm Fragma
KIZIL GONCALAR 15. BÖLÜM FRAGMANI İZLE: Now TV Kızıl Goncalar Yeni Bölüm Fragmanı İzle! Kızıl Goncalar Fragman 15 Bölüm Fragmanı

Kızıl Goncalar 15. Bölüm Fragmanı Yayınlandı: Now TV'de İzle!

Pazartesi akşamlarının vazgeçilmezi Kızıl Goncalar'ın heyecan dolu 15. bölüm fragmanı izleyicilerle buluştu. Son bölümde Mira'nın gerçek annesi Meryem olduğunu öğrenen Levent, büyük bir şok yaşadı. Beste'nin planlarının açığa çıkmasıyla olaylar karıştı. İşte Kızıl Goncalar'ın yeni bölüm fragmanı detayları!

Kızıl Goncalar 15. Bölüm Fragmanı:

Pazartesi akşamlarının en çok izlenen dizilerinden Kızıl Goncalar'ın 15. bölüm fragmanı yayınlandı. Özgü Namal ve Özcan Deniz'in başrollerini paylaştığı dizi, son bölümde Levent'in gerçekleri öğrenmesiyle büyük bir dönemeç aldı. Mira'nın asıl annesinin Meryem olduğunu öğrenen Levent, ne yapacağını bilemez hale geldi. Kızını kaybetmemek için verdiği mücadelede yeni kararlar alacak olan Levent'in karşısında zorlu bir süreç bekliyor.

Kızıl Goncalar 15. Bölüm Özet:

Geçtiğimiz bölümde Mürşit Hazretlerinin Meryem'e bakması için izin vermesi, tarikatta dengeleri alt üst etti. Faniler arasında çıkan ikilikler ve gerginlikler, dizinin yeni bölümünde de etkisini sürdürecek gibi görünüyor. Beste'nin taktikleriyle Levent'i köşeye sıkıştırması, evde büyük tartışmalara sebep oldu. Ayrıca, Mira ile Meryem arasındaki ilişki de yeni gelişmelere gebe.

Kızıl Goncalar'ın merakla beklenen 15. bölümü, 22 Nisan Pazartesi akşamı saat 20.00'de Now TV ekranlarında izleyicilerle buluşacak. Dizinin yeni bölümünde neler yaşanacağı ise büyük bir merak konusu olarak izleyicileri bekliyor.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.