Nesrin Sipahi öldü mü?

Nesrin Sipahi öldü mü?
Son günlerde sosyal medyada yayılan ve büyük üzüntü yaratan haberlerin ardından gerçek ortaya çıktı. Türk Sanat Müziği'nin sevilen ismi Nesrin Sipahi'nin ölüm iddialarıyla ilgili doğrulama geldi

Sosyal medyada yayılan asılsız ölüm haberleri, gerçekte Türk Sanat Müziği sanatçısı Nesrin Ersipahi'ye ait olduğu öğrenildi.

Nesrin Sipahi'nin menajeri Zeynep Göktürk, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Sipahi'nin sağlık durumunun oldukça iyi olduğunu vurguladı. Göktürk, "Nesrin hanım gayet sağlıklı. Şu an onunla birlikteyiz ve bu yalan haber nereden çıktı, gerçekten şok içindeyiz. Ayrıca, Nesrin hanımın yeni bir düet için çalışmaları devam ediyor. Yakında müzikseverlerle buluşturacağı bir şarkısı piyasaya çıkacak" dedi.

Sosyal medyada ilk haberin paylaşılmasından sonra, "Vefat eden sanatçımız Nesrin Sipahi değil, Türk Sanat Müziği sanatçısı Nesrin Ersipahi'dir. İsimlerin benzerliğinden dolayı, maalesef ki bir karışıklık yaşanmış" diyerek düzeltme yapan kişi ise, yaşanan yanlış anlaşılmaya dikkat çekti.

NESRİN SİPAHİ KİMDİR?

Nesrin Sipahi, Türk Sanat Müziği camiasında önemli bir yere sahiptir. 1945 yılında İstanbul'da doğan ve genç yaşta müzik kariyerine adım atan Sipahi, klasik Türk müziği ve Türk Sanat Müziği repertuarında geniş bir yelpazeye sahiptir. Hüzünlü ve duygusal parçaları başarıyla yorumlayan sanatçı, sesinin derinliği ve ifade gücüyle dikkat çekmiştir.

Sanat hayatı boyunca birçok ödül ve takdir kazanan Nesrin Sipahi, Türk müziğine önemli katkılarda bulunmuş ve 2017'de Kültür ve Turizm Bakanlığı Özel Ödülleri'nde Musiki alanında ödüle layık görülmüştü. Ödülünü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın elinden almıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.