Mirasını Köpeğine Bıraktı

Mirasını Köpeğine Bıraktı
Türkiye son birkaç gündür, şarkıcı Pınar Soykan'ın mirasını köpeğine bırakma kararıyla konuşuyor.

Pınar Soykan, 24 Nisan 1980 tarihinde Gölcük'te dünyaya gelmiş bir şarkıcıdır. Evli olan Soykan, son birkaç gündür sosyal medyada sürekli gündemde kalmaktadır. Bunun sebebi, yaptığı açıklama... Soykan, mirasını köpeği olan 'Kızım'a bırakmak istediğini ifade etmiş ve bu konuyla ilgili Sabah Gazetesi'nden Ömer Karahan'a bir röportaj vermiştir.

Soykan, röportajında şunları söylemiştir: "Eşimle birlikte çocuğumuz yok. Eğer bize bir şey olursa, köpeğimizin geleceğini güvence altına almak istiyoruz."

Röportajın ayrıntılarına göre, Soykan, "kanuni olarak bu durumun uygun olup olmadığını bilmediğini, ancak bu işlem için bir yol aradıklarını" ifade etmiştir. Ayrıca, Kızım Soykan'ın en sevdiği yiyeceğin brokoli olduğu bilgisi de röportajda yer almaktadır.

Can dostlarımıza miras bırakmanın hukuki açıdan mümkün olup olmadığı aslında o kadar da zor bir soru değildir. Hemen hemen tüm hukuk bürolarının internet sitelerinde şu açıklamayı görebiliriz: "Medeni kanuna göre, hayvanlara veya diğer canlı ve cansız varlıklara mal ve vasiyet yapılamaz. Miras bırakılan kişinin bir insan olması gerekmektedir, yaş veya cinsiyet fark etmeksizin."

Pınar Soykan'ın bu konuyu araştırmayı atladığını varsayabiliriz.

Hukuki durumu bulduktan sonra, Pınar Soykan'ın sosyal medya hesaplarını inceledik ve işte tam da burada bu gündem meşguliyetinin üzerindeki perde aralandı...

Pınar Soykan, resmi Instagram hesabında yeni şarkısı "Tortu"'nun 23 Şubat'ta çıkacağını duyurdu.

Son paylaşımları da hep "Tortu" üzerine odaklanmıştı...

Sonuç olarak, mirasını köpeğine bıraktığını açıklayan Pınar Soykan'ın gündem olmasının ardında bir "Tortu meselesi" çıktı... (HABER MERKEZİ)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.